Apoo o meyveyle bir çok mekana dalıp ciddi hasarlar verebilir. Ani saldırılarda ne kadar etkili olduğunu bu bölümde zaten gördük. Yani bir korsanın meyvesinin yıkıcı gücüyle yapabilecekleri ile bir marine askerinin bir meyveyi kimseye çaktırmadan çalabilmek için yaptıklarını kıyaslamak bana doğru gelmiyor. Yani istersen herkesi tararsın da amaç kan dökmek mi?
Apoo'nun haki zayıflığı konusunda emin de değilim, yanlış ifade mi ettim acaba. Zırh hakisi güçlü görünmedi, gözlem hakisi ise Luffy'nin durumu ile kıyaslanmamalı bence. Göstere göstere gelen dediğin saldırı ses dalgası olarak geliyor muhtemelen. Kid'in metalleri toplayıp yaptığı dev elle koşarak gelmesi gibi bir şey görünmedi bana olduğu yerden yolladığı ses dalgası. Tabi gene de Luffy'nin fark edememesi gözlem hakisi kavramıyla çelişiyor ama Apoo'nun durumunun Luffy gibi plot kaynaklı bir saçmalık olduğunu düşünmüyorum.
Tabi hikaye bazlı bir (oldukça) yan karakterin dövüşünü tartışmak istememene saygı duyuyorum. Sadece dediğim gibi bana tartışılası bir eşleşme gibi geldiği için fikrini merak etmiştim. Teşekkürler.
Vergo eziği zaten yaralı ve bitkin halini dövüyordu ve bu kadarcığını bile yaparken fullbeden haki açmıştı. Vergo utanmasa destek isteyecekti adamı döverken. Bence bunu tartışmayalım.
Şu senin kaos lobinde bir mesaj okumuştum çok komik geldiydi. Şey diyordu; "Doflamingo kaos için yan hücreye tükürüyormuş."
Bana bu güzel yorumu hatırlattın 2. (2,5.) paragrafınla.