Nerede?Giydi zaten.
Nerede?Giydi zaten.
HeheheheOo sen politikacı çıktın resmen hahaha.
Ninja kıyafeti değil mi o üstündeki Kin'emon un verdiği. Daha genişi var mı?
İyi de burada tadımlık vermişler resmen. Ben böyle ninja kıyafeti gibi boydan soruyordum. Kimono giydirmek için giydirmiş sırf, özen yok.
Evet öyle görmüştüm.Tam anlayamadım. Yani ödülü kaç çıkacak buna göre? 3 milyar mı?
Son cümlenle bizim tarafa doğru kocaman bir adım atmış oldun. Tebrik ederim.
Tesadüf eseri orda bulunmaları ittifak yaptıkları gerçeğini değiştirmiyor.Tesadüf eseri orda oldukları denildiğini hatırlıyorum. Eğer tesadüf eseri ise o denklem çıkmaz üzgünüm. Roger veyahut Garp alabilirdi(bana göre ama büyük kayıp yaşardı) ama o 3'lünün orda olması(Wb,Kaido,BM) Roger'ın ölümü ile sonuçlanabilirdi. O dönemde kimseyi yaşatmıyorlar bile kolay kolay. Bir yakınlık var ama o yakınlık tam olarak hangi tarafa ait bilinmez,tabi sen bu 3'lünün savaşa girmediğini söylediğini hatırlıyorum ama o adamlar o savaşa girdi bence.
Benim beklentimi aşıyor ama keşke olsa.Evet öyle görmüştüm.
Anladım. O kadar sahnesi yok da sana fanart atiyim o zamanİyi de burada tadımlık vermişler resmen. Ben böyle ninja kıyafeti gibi boydan soruyordum. Kimono giydirmek için giydirmiş sırf, özen yok.
Bunlar iyiymiş epey. Oda çizmiş belli.Anladım. O kadar sahnesi yok da sana fanart atiyim o zaman
Bu Odanin çizdiği sanırım önceleri