Dof'un Kata'yı yenme ihtimali Katakuri'nin Fujitora'yı yenme ihtimalinden daha düşükDoflamingo > Katakuri geyiginin hâlâ devam etmesi.
Dof'un Kata'yı yenme ihtimali Katakuri'nin Fujitora'yı yenme ihtimalinden daha düşükDoflamingo > Katakuri geyiginin hâlâ devam etmesi.
Ney çıkar mı, kimde çıkar mı?@Densetsu no Samurai
Sence çıkar mı?
Miyata san sana güzel bir Kata avatar ayarlayacağım hayrına hep boyutları orantısız kullanıyorsun.Dof'un Kata'yı yenme ihtimali Katakuri'nin Fujitora'yı yenme ihtimalinden daha düşük
Boyutlarına pek takılmıyorum ben genelde.Beğendiğimi kullanıyorum direkMiyata san sana güzel bir Kata avatar ayarlayacağım hayrına hep boyutları orantısız kullanıyorsun.
Kata varlık gösterir yine Fujiye karşı En bahsini acmayacagim amirali söyledin sen de ha.Dof'un Kata'yı yenme ihtimali Katakuri'nin Fujitora'yı yenme ihtimalinden daha düşük
3 milyar 890 olsa ne yakışırdı ama be Mihawk’a.Yonkoluğu da tescillenmiş olurdu.Ödülü ile ilgili teori görmüştüm. Hani bu tayfadaki meyvelere sayı verilmişti ya. Luffy→Gomu Gomu (5.6.5.6.), Chopper→Hito Hito (1.10.1.10), Robin→Hana Hana (8.7.8.7.), Brook→Yomi Yomi (4.3.4.3.) Nikyu Nikyu (2.9.2.9.)
Mihawk da Mi(3) Ha(8) Kyu(9) olacak diye.
Ney çıkar mı, kimde çıkar mı?
Ödülü ile ilgili teori görmüştüm. Hani bu tayfadaki meyvelere sayı verilmişti ya. Luffy→Gomu Gomu (5.6.5.6.), Chopper→Hito Hito (1.10.1.10), Robin→Hana Hana (8.7.8.7.), Brook→Yomi Yomi (4.3.4.3.) Nikyu Nikyu (2.9.2.9.)
Mihawk da Mi(3) Ha(8) Kyu(9) olacak diye.
Neresi imkansız? Ray ve Gaban Xebec'in diğer adamları ile meşgul olmuş olamazlar mı? Onu geçtim ortak bir amacı olan kişilerin ittifak yapmasını nasıl güce bağlayabilirsin? Amaçları Xebec'i durdurmak. İkisi de kendi başlarına yenmeye gidiyorlar. Garp ve Roger'ı az görmüş ve tanıyorsak bu adamlar kafalarına koydukları şeyleri yapan tabiri caizse dik başlı kişiler. O ben alacağım diğeri de ben alacağım demiştir ondan sonra birlik olmuşlardır. Roger ve Garp eğer Xebec'e girmiş olsalar o dövüş o kadar fazla uzamazdı bence.Tesadüf eseri orda bulunmaları ittifak yaptıkları gerçeğini değiştirmiyor.
Racır/Garp ikilisinin Xebec, Wb, Kaido, BM 4'lusunu yenmesi imkansız. İşin içine Ray ve Gaban da girdiyse başka ama öteki türlü mümkün değil. Hesap kitap var, göz var mantık var.
Fuji'ye karşı varlık göstermek mesele değil benceKata varlık gösterir yine Fujiye karşı En bahsini acmayacagim amirali söyledin sen de ha.
Boyutlarına pek takılmıyorum ben genelde.Beğendiğimi kullanıyorum direk