Yok yani ortalık karışacak manasında dedim. Her türlü siper almak lazım. Ben hazırlıklarımı yapıyorum.Valla açıklanınca kim siper alıcak işte o belli değil afabshs bakalım.
Yok yani ortalık karışacak manasında dedim. Her türlü siper almak lazım. Ben hazırlıklarımı yapıyorum.Valla açıklanınca kim siper alıcak işte o belli değil afabshs bakalım.
Valla bende o anlamda dediydim afabshs.Yok yani ortalık karışacak manasında dedim. Her türlü siper almak lazım. Ben hazırlıklarımı yapıyorum.
Umarım parti olur ya. Bu kadar yıl savunduktan sonra aksini kaldıramam. Senin tuzun kuru tabii.Valla bende o anlamda dediydim afabshs.
Argüman hazırlıklarına başla.Ya parti çıkar ya da cenaze agshshs
Ödülü ile ilgili teori görmüştüm. Hani bu tayfadaki meyvelere sayı verilmişti ya. Luffy→Gomu Gomu (5.6.5.6.), Chopper→Hito Hito (1.10.1.10), Robin→Hana Hana (8.7.8.7.), Brook→Yomi Yomi (4.3.4.3.) Nikyu Nikyu (2.9.2.9.)Ödülü açıklanınca siper al, diyorum sadece.
Ben daha tarafımı seçmedim kazanan tarafta olacağım afahshs.Umarım parti olur ya. Bu kadar yıl savunduktan sonra aksini kaldıramam. Senin tuzun kuru tabii.
Tesadüf eseri orda oldukları denildiğini hatırlıyorum. Eğer tesadüf eseri ise o denklem çıkmaz üzgünüm. Roger veyahut Garp alabilirdi(bana göre ama büyük kayıp yaşardı) ama o 3'lünün orda olması(Wb,Kaido,BM) Roger'ın ölümü ile sonuçlanabilirdi. O dönemde kimseyi yaşatmıyorlar bile kolay kolay. Bir yakınlık var ama o yakınlık tam olarak hangi tarafa ait bilinmez,tabi sen bu 3'lünün savaşa girmediğini söylediğini hatırlıyorum ama o adamlar o savaşa girdi bence.Racır ya da Garp... Xebec'i tek başına harcayabilecek olsalardı ittifak yapmak zorunda kalmazlardı. O zamanki Xebec>Racır ve Garp.
Tam anlayamadım. Yani ödülü kaç çıkacak buna göre? 3 milyar mı?Ödülü ile ilgili teori görmüştüm. Hani bu tayfadaki meyvelere sayı verilmişti ya. Luffy→Gomu Gomu (5.6.5.6.), Chopper→Hito Hito (1.10.1.10), Robin→Hana Hana (8.7.8.7.), Brook→Yomi Yomi (4.3.4.3.) Nikyu Nikyu (2.9.2.9.)
Mihawk da Mi(3) Ha(8) Kyu(9) olacak diye.
Son cümlenle bizim tarafa doğru kocaman bir adım atmış oldun. Tebrik ederim.Ben daha tarafımı seçmedim kazanan tarafta olacağım afahshs.
Ama sanmıyorum ki bu adam bir amiralden güçsüz çıksın.
Nayır nolamaz nolamazzz.Bir yonkou etmez diye de ekleyeyim o zmn.Tam anlayamadım. Yani ödülü kaç çıkacak buna göre? 3 milyar mı?
Son cümlenle bizim tarafa doğru kocaman bir adım atmış oldun. Tebrik ederim.
Oo sen politikacı çıktın resmen hahaha.Nayır nolamaz nolamazzz.Bir yonkou etmez diye de ekleyeyim o zmn.
Ninja kıyafeti değil mi o üstündeki Kin'emon un verdiği. Daha genişi var mı?