Olabilir tabii. Ben hâlâ bekliyorum diyorum
Spandamin üyesi olduğu bir oluşum dikkatimi çekmiyor, filmi reddeiyorum hâlâ. Lucciden daha güçlü bir adam olsa daha güzel olmaz mı? Luccinin üyesi olduğu Cp0 daha ağırlıklı olur seride
Cp0 hiçbir türlü kofti değilki zaten. Luffy'den bir sürü Pasifista tekleyen saldırı yiyen sonrasında Kokalı G3 Bazuka yiyip bilincini kaybetmeyen, finalde kairoseki ile anca yakalanan Punk Hazard Arc'ı boss u Ceasar Clown bile Lucci'nin yanında söz sahibi olmayan cp0 üyelerinden birini gördüğünde panik halinde korkuyor, düşün.
Yani o adamların en düşük seviyelisi bile Punk Hazard Arc'ı arc boss'undan daha güçlü zaten.
Bence benim dediğim gibi daha iyi olur, ekip son sürüm px+meyveler+6 stil oh mis gibi güç işte sana.
Kaldıki Spandam'ın cp0 üyesi olması mangadada gösterildi zaten, Spandam Lucci'ye patron diyor mangada, Lucci emir veriyor den den mushiden konuşurken.
Lucci'nin bu kadar özellikle gösterildikten sonra lider olmaması saçma olur bence.
Lucci ve ekibinin lideri zaten Gorosei olduğu için, başka bir lider olmasını düşünmek bu saatten sonra saçma bence.
Edit : Dediğim gibi cp0 ile cp9 arasında uçurum vardır şuan, cp9 Lucci px bile etmezken şimdi en güçsüz cp0 üyesi Ceasar'dan daha üst seviyeli. Cp0'ın cp9'dan farkı kalmıyor olayı yanlış yani.