Cp0 lideri Lucci olmasını da filler olarak görüyorum. Spandamin da üye olmasını Cp0'a
Lucci her ne kadar Cp9da en iyi olsa da bir anda liderliğe yukselmemeli. 9'da bile lider değilken hem de
Cp0'daki lider daha farklı ve daha güçlü olsa daha iyi olur.
Spandam buraya üye ise pek ciddiye alınacak grup profili cizmiyor. Cp9'dan farkı kalmıyor
Ama ne hikmetse en ön planda Lucci gösteriliyor? 2 yıl sonraki üyelerde dahil buna ( Örn : Stussy, Dressrosadaki maskeli cp üyesi gibi )
Stussy ilk gözüktüğündede Lucci lider olamaz deniyordu, niye çünkü Stussy farklı bir hava veriyor diye. Zevk diyarı kraliçesi olarak tanıtıldı ya.
Lucci ve ekibi muhtemelen dediğim gibi Vegapunk sayesinde teknoloji ile kuşatıldılar. Germa 66 diye örgütü ve teknolojisini ondan çıkardılar karşımıza, Lucci ve ekibine altyapı oluşturmak için bence. Cp0 üyesi Wano'da Vegapunk istendiğinde '' Kesinlikle olmaz '' derken aslında Vegapunk'ın kendilerine sunduğu ayrıcalıkları ( Yani güç anlamında ) kaybetmemek amaçlı öyle tepki gösterdi. Shogun bunu gayet iyi biliyor, Vegapunk'ın acayip dahi seviyede güç teknolojileri üreteceğini.
Lucci muhtemelen Sanji'nin kutu kolası gibi, germa 66 kıyafetleri gibi daha üst modeliyle 6 stil ve zoanı kombine ediyordur şuan. Elinden lazer bile fırlatıyor olabilir artık.
Üstelik ben birçok forumda konuşulduğu gibi Px ve Lucci kıstasınında buna bağlanacağını düşünüyorum. Yabancı forumlar olsun çoğu yerde Px > Lucci dendiği için Oda'da Lucci ile Px kıstasını gözümüze serdiği için Lucci ve ekibine robotumsu ayarlamalar yapmayı uygun görmüş olabilir.
İşin özü Lucci ve ekibi Vegapunk'ın px teknolojisinin son sürüm halleri olarak karşımıza çıkabilirler benden demesi. Olmayacak birşey değil bu, gayet olabilitesi görünüyor.