Öyle bir şey yok reis ya. Herkes açıklanacak ödülüne odaklandı sadece. Perde arasında açıklanır herhalde. O zaman karışır buralar.Kılıççılar Mihawk’ı çoktan terketti yeni umutları Ryuma ile Oden.
Öyle bir şey yok reis ya. Herkes açıklanacak ödülüne odaklandı sadece. Perde arasında açıklanır herhalde. O zaman karışır buralar.Kılıççılar Mihawk’ı çoktan terketti yeni umutları Ryuma ile Oden.
Wano'da olduğumuz için Oden ve Ryuma üstüne düşülmesi normal ya. Mihawk'ın adı bile geçmiyor.Oda da terketti sanırım.Burada da Ryuma övülüyor diye bir çıkartma yapılıyor.
Uzun süredir Mihawk'ın hanesine artı olarak yazılan bir durum meydana gelmedi de ondan dedim aslında.Sadece Wano'ya özel değil yani.Wano'da olduğumuz için Oden ve Ryuma üstüne düşülmesi normal ya. Mihawk'ın adı bile geçmiyor.
Artık direkt Mihawk'la alakalı bir şeyler olması lazım. Daha azı kesmiyor.Uzun süredir Mihawk'ın hanesine artı olarak yazılan bir durum meydana gelmedi de ondan dedim aslında.Sadece Wano'ya özel değil yani.
Giydi zaten.Kimono çok yakışıyor bazı karakterlere. Keşke Nami'yi de öyle görseydik ninja kıyafeti yerine. Toki ve Hiyori çok hoş duruyor.
Mihawk'ı da nerede işleyecekse işlesin be artık.Meraktan öldük.Artık direkt Mihawk'la alakalı bir şeyler olması lazım. Daha azı kesmiyor.
Ödülü açıklanınca siper al, diyorum sadece.Mihawk'ı da nerede işleyecekse işlesin be artık.Meraktan öldük.
Kimono çok yakışıyor bazı karakterlere. Keşke Nami'yi de öyle görseydik ninja kıyafeti yerine. Toki ve Hiyori çok hoş duruyor.
Valla açıklanınca kim siper alıcak işte o belli değil afabshs bakalım.Ödülü açıklanınca siper al, diyorum sadece.