Chopper vol 2. olmasın da açıklamasa da olur3 milyar 890 olsa ne yakışırdı ama be Mihawk’a.Yonkoluğu da tescillenmiş olurdu.
Chopper vol 2. olmasın da açıklamasa da olur3 milyar 890 olsa ne yakışırdı ama be Mihawk’a.Yonkoluğu da tescillenmiş olurdu.
Seni Smoothie avatari ile görmek istiyoruz artık. Çok hakkını yiyorlar bu aralar şeker komutanimizinFuji'ye karşı varlık göstermek mesele değil bence
Smoothie artık bu arc forsunu ortaya koysun.Seni Smoothie avatari ile görmek istiyoruz artık. Çok hakkını yiyorlar bu aralar
Donmuş ödül söylerlerse 389 da çıkabilir gerçi o da var şimdi.Ama güncelleyeceğiz falan dediğine göre öyle vermez herhalde mangaka çaylak ödülüyle yani.Chopper vol 2. olmasın da açıklamasa da olur
Çok tartışmaya açık vs Cracker'ı Jack'ten önde görüyorum ben.Queen-Smoothie tartışmaya açık.Smoothie'nin meyvesi Queen'in zehirli silahlarına karşı avantajlı,boyutunu artırabiliyor zaten.King'i de tam görmedik.Adam akıllı bir görmek lazım.Fanlık yapmak istemiyorum şahsen
Ne dersin?
3.890 milyar çıkar mı? Mesela big mom ödülünde 88 sayısı var. 88=haha=anne demek.
Zoro'nun amacı DEİKU olmak. Sallıyorum X kişinin amacı da DEİKU olmak. Bunlar gitse Mihawk'a 2 kişi dalsa ne kadar etik ve adil olur ? Sorunun cevabı burada.Neresi imkansız? Ray ve Gaban Xebec'in diğer adamları ile meşgul olmuş olamazlar mı? Onu geçtim ortak bir amacı olan kişilerin ittifak yapmasını nasıl güce bağlayabilirsin? Amaçları Xebec'i durdurmak. İkisi de kendi başlarına yenmeye gidiyorlar. Garp ve Roger'ı az görmüş ve tanıyorsak bu adamlar kafalarına koydukları şeyleri yapan tabiri caizse dik başlı kişiler. O ben alacağım diğeri de ben alacağım demiştir ondan sonra birlik olmuşlardır. Roger ve Garp eğer Xebec'e girmiş olsalar o dövüş o kadar fazla uzamazdı bence.
Smoothie avatarı kullanacağım o zaman tamam Reis bir gücünü gösterse tüm soru işaretleri kalkacak aslında amaSeni Smoothie avatari ile görmek istiyoruz artık. Çok hakkını yiyorlar bu aralar şeker komutanimizin
Biz de Wano'nun hamamlarında görmek istiyoruz. @MikeSeni Smoothie avatari ile görmek istiyoruz artık. Çok hakkını yiyorlar bu aralar şeker komutanimizin