Üye silindi 1004
Dof kadınları seviyor baya. Aralarında geçen konuşma gayet ateşli gelmiştiMonet ve Vergo'dan ziyade fabrikaya üzüldü bence.
Dof kadınları seviyor baya. Aralarında geçen konuşma gayet ateşli gelmiştiMonet ve Vergo'dan ziyade fabrikaya üzüldü bence.
Kimsenin bu seyine karisamam ama meraktan soruyorum,Karekter icin mi seriyi takip ediyorsun?Ben ölmeyeceğine inanıyorum çoğu kez de savundum zaten. Ola ki ölürse yapacak bir şey yok. Op de biter benim için.
Bilmiyorsun madem açıklayayım. Manipülasyon bir çok türü olan bir eylemdir ve en korkuncu en tehlikesi, sevgi, sadakat gibi duygularla kurulanıdır.Manipulasyon nasıl yapılır bilmem ama teori çürütmeyi biliyorum örnekleri öne sürmem yeterli.
Nami ikisini de hak etmiyor.Seri sonunda Nami'nin Momo'ya varma ihtimali Sanji'ye varma ihtimalinden daha fazla.
Seni kardeşi olarak gören kişi gözlerinin önünde babanı öldürüp kafasını kesmez.Karsida ki kisi halen seni kardes olarak goruyorsa ve sana kardeslik duygusu besliyor sende bu olayi/duyguyu kullanip onu ifsa ediyorsan uzgunum bu ihanettir. Safini belli etse tamam ama yok arkadan hancerleme olayidir bu.
Katılıyorum. Nami için yetersizler.Nami ikisini de hak etmiyor.
Yaninda bulundurmaz ve yoneticilik vermez ee vermis iste?Seni kardeşi olarak gören kişi gözlerinin önünde babanı öldürüp kafasını kesmez.
Kişiye göre muamele diyorsun yani. İyi biz paçayı yırttık.Tek taraflı dediğin şeyden dolayı sanırım Jora’nın boğaza bıçak dayanınca Doflamingo’nun yüzü asılıyordu ve adım atmıyordu ileri.Herhalde ondan sordu Law’a baby 5 ve buffalo bedenleri nerede diye.Herhalde bu tek taraflılıktan dolayı baby 5’i umursuyordu kandırıp ağına çekmek isteyenleri o yüzden tokatlıyordu.Tek mi çift mi önce bir yakınlaştırıp bak istersen argüman olarak kullanmadan önce.
Snk'de Erwin ölünce seriyi bırakan fangirller gibi işte. O tarz insanlar seriyi salınca daha bir rahatlıyor etraf.Kimsenin bu seyine karisamam ama meraktan soruyorum,Karekter icin mi seriyi takip ediyorsun?
Gerçek Nami Arlong arcta öldü. Sonrasında gördüğümüz cadaloz Yossi Nami.Nami ikisini de hak etmiyor.
Doğrudur paraları yetmez belki.Katılıyorum. Nami için yetersizler.