Piyonu yapan adam da Pica guldu diye "Kimse benim aileme gulemez" dedi ve oldurdu(oldurmesinden emin degilim) onu ne yapacagiz?
Peki bunu ne yapacağız. Çıkarcı Doffy mi diyeceğiz.Kişiye göre muamele diyorsun yani. İyi biz paçayı yırttık.
Piyonu yapan adam da Pica guldu diye "Kimse benim aileme gulemez" dedi ve oldurdu(oldurmesinden emin degilim) onu ne yapacagiz?
Peki bunu ne yapacağız. Çıkarcı Doffy mi diyeceğiz.Kişiye göre muamele diyorsun yani. İyi biz paçayı yırttık.
Erwin sevenler nasıl fangirl? Levi ya da diğerleri olsa anlarım. Erwin seven tipleri hepsi kadayıf gibi olmuş. Keşke fangirl olsalar genç olurlardı en azından.Snk'de Erwin ölünce seriyi bırakan fangirller gibi işte. O tarz insanlar seriyi salınca daha bir rahatlıyor etraf.
Screen time ile doğru orantılıdır fan kitlesi çoğu zaman belki de ondan olabilir.Erwin sevenler nasıl fangirl? Levi ya da diğerleri olsa anlarım. Erwin seven tipleri hepsi kadayıf gibi olmuş. Keşke fangirl olsalar genç olurlardı en azından.
Ayrıca One Piece öyle bir seri değil. Ace fanları gibi kontrolden çıkmış, Ace’e aşk derecesinde bağlı bir kitle bile bırakmadı.
E ben manipülasyon kavramını da açıkladım o kadar.Piyonu yapan adam da Pica guldu diye "Kimse benim aileme gulemez" dedi ve oldurdu(oldurmesinden emin degilim) onu ne yapacagiz?
Doffy'nin kotu oldugunu iddia etmedim. Corazon olayini bahsediyorum sen bana Law diyorsun. Lutfen mantikli aciklamalarla gel. Karakteri degistirip onume surmeni de birakmani rica ediyorum. Senin hata payin bir kisiye yapilan bir olay tum herkese yapilacakmis gibi yapiyorsun. Yani bu one surdugun argumanlar arguman bile degil affedersin. Davranis cozumlemesi yapip karekterin karekterist ozelliklerini belirleyemezsin. Bir tani koyabilirsin ama degiskenligi hesaba katarak tabi ki. Sen mutlak diyorsun olmuyor yani.E ben manipülasyon kavramını da açıkladım o kadar.
Ona da mı sözlük tanımı getireyim yahu. Bu kadar uzun yazdırmayın beni.
Birini en iyi şekilde manipüle etmek isteyen kişinin yapacağı ilk iş onun güvenini ve sevgisini kazanmak olur.
Bunun yolu da seviyormuş, değer veriyormuş taklidi yapmaktan geçer.
Sonra bir gün gelir TAKKKK!!! İtiraf;
"BENİM İÇİN ÖLMEK İÇİN YETİŞTİRİLECEK!"
Başka soru?
Sen hiç tanımamışsın onları. Millet ikisini çok feci shipliyordu aman aman aman hiç girmeyelim şimdi oralara.Erwin sevenler nasıl fangirl? Levi ya da diğerleri olsa anlarım. Erwin seven tipleri hepsi kadayıf gibi olmuş. Keşke fangirl olsalar genç olurlardı en azından.
Ayrıca One Piece öyle bir seri değil. Ace fanları gibi kontrolden çıkmış, Ace’e aşk derecesinde bağlı bir kitle bile bırakmadı.
Levi ve Erwin'i sevdiren bile vardiSen hiç tanımamışsın onları. Millet ikisini çok feci shipliyordu aman aman aman hiç girmeyelim şimdi oralara.
Doffy'nin kotu oldugunu iddia etmedim. Corazon olayini bahsediyorum sen bana Law diyorsun. Lutfen mantikli aciklamalarla gel. Karakteri degistirip onume surmeni de birakmani rica ediyorum. Senin hata payin bir kisiye yapilan bir olay tum herkese yapilacakmis gibi yapiyorsun. Yani bu one surdugun argumanlar arguman bile degil affedersin. Davranis cozumlemesi yapip karekterin karekterist ozelliklerini belirleyemezsin. Bir tani koyabilirsin ama degiskenligi hesaba katarak tabi ki. Sen mutlak diyorsun olmuyor yani.
Komik olan nedir? Ilk cumlenden oturu cevap veresim gelmedi uzgunum.
Güzel kotarma çabası oldu ama hatırlatırım. Law "family" üyelerinden biriydi. . Hani örnek diye sunduğunuz Jola, Pika gibi bir üye.
Hatta yeri o kadar özeldi ki kendine has koltuğu olan 4 kişiden biriydi.
Dahası Doflamingo 13 yıl boyunca o koltuğu boş bırakmıştı.
Bütün bunlara rağmen kalkıp hala Law'un farklı olduğunu iddia etmek.
Pika'ya güldüler diye adam öldüren Doflamingo Pika ile aynı seviyede tuttuğunu iddia ettiği Law için bu sözleri diyor ama bu sözler sadece Law için geçerli öyle mi?
Neden?
Hani ailesi değerliydi allıturnanın.
Tanımını biliyorum ama uygulamada tecrübe sahibi değilim demek istemiştim.Baby 5 için bu dediklerin iddaa bile edilemez.Sevgililerini öldürdü bu yüzden dofu öldürmeye çalışıyor dof birşey demiyor.Hatta arc bitimi iki dakikada unutup Sai’nin karısı da oldu hemen.Bu mu manipulasyon kandırmak için birşey yapmak kendine bağlamak için çaba sarf etmek.Bunun yerine iyiliğini düşünmüş tepkiyle karşılaşmış kız bu yüzden kafayı yiyip öldürmeyi deniyor defalarca oldu bu muhtemelen.Ölümsüzlük meyvesini kullanmak bir misyon adamın idealiBilmiyorsun madem açıklayayım. Manipülasyon bir çok türü olan bir eylemdir ve en korkuncu en tehlikesi, sevgi, sadakat gibi duygularla kurulanıdır.
Bu tür manipülasyon konusuna en güzel örnek "sevdiği için kıskanıyor" bahanesiyle yapılan baskı türüdür mesela.
İstediğin kadar örnek öne sürebilirsin. Hepsi "Benim için ölmek için yetiştirilecek." itirafının karşısında anlamsızlaşıyor.