Ortada çürüyecek bir şey yok ki!Ben Law için neden öyle dediğimin bütün açıklamalarını yapmışken, bu cevap gerçekten çok güzel oldu.
Benim bütün dediklerimi çürüttün. Bravo.
Sana iyi geceler... Erken uyur, erken uyanırdın düzenini çok bozma.
Ortada çürüyecek bir şey yok ki!Ben Law için neden öyle dediğimin bütün açıklamalarını yapmışken, bu cevap gerçekten çok güzel oldu.
Benim bütün dediklerimi çürüttün. Bravo.
İşte sanat !Haydi Law fanları üzülmesin. Herkesin yapabileceği şey vardır. Bu arc Law'ın yapacağı en iyi şey smile için tedavi bulmak olur. Tabi chopper-sama ile birlikte. Bunu da dalga geçmek için yazmadım. Karakterin misyonu, asıl yaptığı iş bu.
@Mike
Bu şey değil mi ya; bayılan Zoro fanı?İşine gelince senaryo, işine gelmeyince La Fontaine'den masallar. Haha
Kendini özetlemiş olabilir.Bu şey değil mi ya; bayılan Zoro fanı?
Özeleştiriye açığız yahu, saygı duyarız durum oysa.Kendini özetlemiş olabilir.
Seride önemli bi rol alacak olan herkes Luffy’nin ya yancısı ya da düşmanı olacak zaten bittiğinde. Yancı olan kötüdür diye bi durum yok yahu :|Ben lawin kk olmak gibi bir amac tasidigini sanmiyorum.Yanci olarak hic gormuyorum.Hangi yanci ayni anda amiral ve doflamingo ile birlikte dovusebilir?Ayni amac icin bir ittifak kurdular ama zaman icerisinde luffy ile arkadas oldular.Ustelik luffynin hayatini kurtaran kisidir.O zaman law yanci diyenlere ters mantik yurutelim abisini kurtaramayan luffyi ölmekten kurtaran gemisine alip kacirinca luffy basarisiz oldu gucu yetmedi deyip luffy lawin yancisi mi oldu diyelim yani
Yanci diye birsey yoktur yanci ne demek yahu?Seride arkadaslik dostluk vurgusu o kadar cok belirtilmisken neden birisi birisine yanci der benim aklim almiyor.O zaman serideki neredeyse tum karakterler luffynin yancisidir basta tayfasi olmak uzere.Luffynin yancisi olmaz ya arkadasi olur ya ailesi olur yada dusmani olur bu kadar.Seride önemli bi rol alacak olan herkes Luffy’nin ya yancısı ya da düşmanı olacak zaten bittiğinde. Yancı olan kötüdür diye bi durum yok yahu :|