Bu da saçmaymış ama zaten saatlerce bu konuda yazdığım için sanırım gerek yoktur açıklamaya.Punk Hazard'da herkes Law'ı Luffy dengi görüyordu. Kimsenin yancı dediği de yoktu. Dof'u indirmek amacıyla yaşamıştı o vakte kadar. Herşeyini verdi ama indiremedi. O yüzden yancı denildi. KK olmak istiyorsa bile, artık Luffy'nin rakibi olamaz. Bu sebeple yolundan çekilecek öyle ya da böyle.
Yoo. Mesela Croco, Mr. 3, Buggy falan hep yancıydı Marinefordda. Öyle ailesi arkadaşı vs de değillerdi. Law da ben kk olacağım diye tayfasını gazlarken gelip Luffy’nin peşinden ayrılmazsa elbette yancı olur yani.Yanci diye birsey yoktur yanci ne demek yahu?Seride arkadaslik dostluk vurgusu o kadar cok belirtilmisken neden birisi birisine yanci der benim aklim almiyor.O zaman serideki neredeyse tum karakterler luffynin yancisidir basta tayfasi olmak uzere.Luffynin yancisi olmaz ya arkadasi olur ya ailesi olur yada dusmani olur bu kadar.
WB, Buggy adamlarima saldirmasin diye müttefik olmuştu bu palyaço ile de mi? Tam rezillikYoo. Mesela Croco, Mr. 3, Buggy falan hep yancıydı Marinefordda. Öyle ailesi arkadaşı vs de değillerdi. Law da ben kk olacağım diye tayfasını gazlarken gelip Luffy’nin peşinden ayrılmazsa elbette yancı olur yani.
Burada esas yancılıktan kasıt anarolü, esas işi yapan olmayıp da o işi yapanın peşinden gitmek ona yardımcı olmaktan öteye gidememek. Bu açıdan yancı çok ve yancılar diye her biri kötü de olmuyorlar.
Rogera saygıdan hep bunlar.WB, Buggy adamlarima saldirmasin diye müttefik olmuştu bu palyaço ile de mi? Tam rezillik
Seride önemli bi rol alacak olan herkes Luffy’nin ya yancısı ya da düşmanı olacak zaten bittiğinde. Yancı olan kötüdür diye bi durum yok yahu :|
E öyle bir şey olmadığına göre...Yoo. Mesela Croco, Mr. 3, Buggy falan hep yancıydı Marinefordda. Öyle ailesi arkadaşı vs de değillerdi. Law da ben kk olacağım diye tayfasını gazlarken gelip Luffy’nin peşinden ayrılmazsa elbette yancı olur yani.
Burada esas yancılıktan kasıt anarolü, esas işi yapan olmayıp da o işi yapanın peşinden gitmek ona yardımcı olmaktan öteye gidememek. Bu açıdan yancı çok ve yancılar diye her biri kötü de olmuyorlar.
Güzel saygı imiş Aokijinin tek attığı yerde bu Buggy ve adamlarından cekinmek en güjlüye yakışmıyorRogera saygıdan hep bunlar.
Şimdi ona da bi bakarım ama Law bildiğin Trebol ve Doffy’ye karşı “eğer ikisini de sana bırakırsam tayfamın yüzüne bakamam” diyordu ve bunu söyleyip Trebolu indiriyor. Bu bile çok şey anlatıyor bence. Öyle kesin ölürüm gözüyle bakmıyor mevzuya, Luffy reise inanıyor.E öyle bir şey olmadığına göre...
Ben mi kaçırdım, Law bir yerde korsanlar kralı olmak istediğini mi söylemişti? Bu adam Dressrosa'da ölümü göze almamıi mıydı?
Bu riskten sebep tayfasını Zou'da bırakmamış mıydı?
Ne gazı, ne korsanlar kralı?
Senin yazdığın gerekçe mantıklı bak. Eğer sebep buysa ve ben Law'u yanlış anlamışsam, haklısındır.
Hep kaptanına olan vefasından yoksa bi yumruğuna bakar alayıGüzel saygı imiş Aokijinin tek attığı yerde bu Buggy ve adamlarından cekinmek en güjlüye yakışmıyor