Şimdi ona da bi bakarım ama Law bildiğin Trebol ve Doffy’ye karşı “eğer ikisini de sana bırakırsam tayfamın yüzüne bakamam” diyordu ve bunu söyleyip Trebolu indiriyor. Bu bile çok şey anlatıyor bence. Öyle kesin ölürüm gözüyle bakmıyor mevzuya, Luffy reise inanıyor.
Tabi canım.
Ama öncesinde Luffy ile arasında şuna benzer bir konuşma geçmişti.
"Benim niyetim gizli kapaklı şekilde fabrikayı yıkıp üzerine Kaidou'yu salmaktı. Ama artık onu yenmeyi ben de istiyorum."
Sonrasında Zou'da tayfasını bir daha görmeyi beklemediğini söylemişti.
Ben bundan şunu çıkarmıştım.
Law bütün planı tek başına yaptığında, çok tehlikeli olduğu için tayfasını Zou'da bırakıp gitti.
Doflamingo'nun gazabından kaçamayacağını düşünüyordu. Muhtemelen istemiyordu da çünkü obsesifçe kendini adadığı amacını yerine getirdikten sonra zaten yaşamaya devam etmesi için gerekçesi kalmayacaktı.
Ama Luffy ile takılınca muhtemelen duygusal tetikleyicilerin de etkisiyle madem müttefiğim buradan canlı çıkma derdinde ben de canlı çıkayım. Sonrasında başlarına Kaido bela olacak. Onları yarı yolda bırakamam diye düşündü.
E madem yaşayacak. Ona inanıp, peşinden gelmiş insanların da inancını boşa çıkaramazdı.
O yüzden o alıntıladığın şeyi söylemişti.
Yani benim anladığım buydu. Gazlama ya da korsanlar kralı hedefinden değil yani.