Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yoo. Mesela Croco, Mr. 3, Buggy falan hep yancıydı Marinefordda. Öyle ailesi arkadaşı vs de değillerdi. Law da ben kk olacağım diye tayfasını gazlarken gelip Luffy’nin peşinden ayrılmazsa elbette yancı olur yani.
Burada esas yancılıktan kasıt anarolü, esas işi yapan olmayıp da o işi yapanın peşinden gitmek ona yardımcı olmaktan öteye gidememek. Bu açıdan yancı çok ve yancılar diye her biri kötü de olmuyorlar.
Croco luffynin yancisi falan degil dusmanidir hapishaneden beraber kactilar ikisininde birbirine faydasi oldu ama dostlar mi tabiki degiller dusman olmaya devam ettiler ivankov olmasa daha yari yolda birbirlerine girerlerdi herhalde.lawin kk olmak gibi bir amaci olmadigini dusunuyorum.senin mantigina gore tum karakterler luffynin yancisi olmak zorunda bak gerekir demiyorum zorunda diyorum basta kendi tayfasi olmak uzere.
 
Şimdi ona da bi bakarım ama Law bildiğin Trebol ve Doffy’ye karşı “eğer ikisini de sana bırakırsam tayfamın yüzüne bakamam” diyordu ve bunu söyleyip Trebolu indiriyor. Bu bile çok şey anlatıyor bence. Öyle kesin ölürüm gözüyle bakmıyor mevzuya, Luffy reise inanıyor.
Tabi canım.
Ama öncesinde Luffy ile arasında şuna benzer bir konuşma geçmişti.
"Benim niyetim gizli kapaklı şekilde fabrikayı yıkıp üzerine Kaidou'yu salmaktı. Ama artık onu yenmeyi ben de istiyorum."
Sonrasında Zou'da tayfasını bir daha görmeyi beklemediğini söylemişti.
Ben bundan şunu çıkarmıştım.

Law bütün planı tek başına yaptığında, çok tehlikeli olduğu için tayfasını Zou'da bırakıp gitti.
Doflamingo'nun gazabından kaçamayacağını düşünüyordu. Muhtemelen istemiyordu da çünkü obsesifçe kendini adadığı amacını yerine getirdikten sonra zaten yaşamaya devam etmesi için gerekçesi kalmayacaktı.

Ama Luffy ile takılınca muhtemelen duygusal tetikleyicilerin de etkisiyle madem müttefiğim buradan canlı çıkma derdinde ben de canlı çıkayım. Sonrasında başlarına Kaido bela olacak. Onları yarı yolda bırakamam diye düşündü.

E madem yaşayacak. Ona inanıp, peşinden gelmiş insanların da inancını boşa çıkaramazdı.
O yüzden o alıntıladığın şeyi söylemişti.

Yani benim anladığım buydu. Gazlama ya da korsanlar kralı hedefinden değil yani.
 
Zoronun karşısında zoroya eş güçte birisi olsa da Zoro tek atabilir. Seride kılıç ustaları genelde 1 veya 2 kere kesiyor. Luffy morgana o kadar yumruk attı, Zoro tek attı.
Doğru diyorsun reyiz. Zoro Luffy'nin 3 kere vurduğu adama tek attı. Aynısını Luffy yapsa Luffy rakibini yardımla aldı derler xD Ha bu arada Zoro orada da açlıktan bayılmıştı. Ama 2 günlük açlık değildi tabi. Reyiz yine dayanıklılığını konuşturdu.

Smoka vergoya o kadar vurdu, law tek attı,
Smoker Vergo'yu Law'ın kalbini almak için o kadar patakladı, kalbini alan Law meyve gücüyle tek attı. Smoker cidden low bi adam. Kılıç kullansa Vergo bitmişti.

ryuma ejdere ve en iyi ikinciye tek attı. Sanji jyaburaya defalarca vurdu anca indirdi. Zoro 2 kere kesti kakuyu.
Doğru diyorsun reyiz. Sanji hareketliyken sürekli tekkai kullanan Jyabura'yı dövdü, Zoro tekkai kullanan Kaku'yu bi kere bile kesemedi ama 2 kere tekkai kullanmadığında kesince 2lemiş sayılıyor xD müthiş örnekleme eline sağlık. Bi de tekkai kullanmamış Jyabura'yı düşünsek, herhalde Sanji de ona tek atardı alcjalxndş

şekilde bir başkası da zoroya tek atabilir iyi bir kılıç ustası ise.
Zoro 3 5 kere keser olay biter, rakibi bi milyon kere Zoro'yu keser mangaka... ay pardon Zoro bitti demeden bitmez.

Keşke herkes kılıç kullansa ve dövüşlerin hepsi tek atmayla bitse.
 
Law niçin yancıdır ? Çünkü kendine çay söyletir gibi çıkarı olacak şekilde Luffy'e kendi işini gördürmüştür.Hadi be abim indir şu Doflamingo'yu der gibi.Tabii sadece yancı değildir bunu aynı zamanda kandırarak yapar.Yani hem yancı hem de üçkağıtçıdır.Sanji farketmişti bakın mangada var.Luffy'nin hiçbir derdi olmayan adamı kendi işini görmek için yönlendirmiştir kaido vaadiyle.Halbuki asıl işin bağcıyı değil üzümcüyü dövmek olduğu sonradan ortaya çıkmıştır.4 tane imparator var Luffy bu adamlardan herhangi birini doğrudan hedef alabilecekken yancılığı gereği aklını çelmiştir.Böylece Luffy ile bir kere bile düşmanca karşılaşmamış oluşumu bitirmek için hareket edilir.Hiçbir arc bossu ve tayfa böyle hedef alınmadı tamamen tesadüf eseri vardıkları adada hedef alındılar.Bu da Law'un yancılığının bir başka kanıtıdır.
 
Bu da saçmaymış ama zaten saatlerce bu konuda yazdığım için sanırım gerek yoktur açıklamaya.
Ama açıklama için teşekkürler.:sapkali:

Ve Law, Luffy'nin yolunda değildi ki zaten. İkisinin amaçları, hedefleri başka. Motivasyonları başka. Wano sonrası yollarının ayrılacağını ben de düşünüyorum ama yoldan çekilmekten ziyade herkes kendi yoluna gidecek şeklinde olacak bence.
Dost olarak.
Yani saçma gelebilir normaldir. Luffy'nin karizması bu ama, etrafındaysan akımına kapılıyorsun. Law da istisna değil bu duruma. Rakibi değilsen yancısısın.
 
Zoro 11 ay, 35 bölümdür daha şov yapacak. Ne yaptı? Handikaplı bir Killer'a tek attı, üstüne de tek yedi. Vay canına ne büyük iş ama :D

Sanji'de orada gitsin Uçan Altılıdan birini çizik dahi almadan indirsin. Amaan bu Sanji'de hiç birşey yapmıyor ha (!).
 
Law niçin yancıdır ? Çünkü kendine çay söyletir gibi çıkarı olacak şekilde Luffy'e kendi işini gördürmüştür.Hadi be abim indir şu Doflamingo'yu der gibi.Tabii sadece yancı değildir bunu aynı zamanda kandırarak yapar.Yani hem yancı hem de üçkağıtçıdır.Sanji farketmişti bakın mangada var.Luffy'nin hiçbir derdi olmayan adamı kendi işini görmek için yönlendirmiştir kaido vaadiyle.Halbuki asıl işin bağcıyı değil üzümcüyü dövmek olduğu sonradan ortaya çıkmıştır.4 tane imparator var Luffy bu adamlardan herhangi birini doğrudan hedef alabilecekken yancılığı gereği aklını çekmiştir.Böylece Luffy ile bir kere bile düşmanca karşılaşmamış oluşumu bitirmek için hareket edilir.Hiçbir arc bossu ve tayfa böyle hedef alınmadı tamamen tesadüf eseri vardıkları adada hedef alındılar.Bu da Law'un yancılığının bir başka kanıtıdır.
+1
Katılıyorum
 
Arkadaslar bu Sanji'nin Page One'i yendigi nerede geciyor? Ben mi kacirdim, son zamanlarda yorumlarda goruyorum kesin bir sekilde aldigini yaziyor millet, kisisel bir yorum degilde manga sayfası varsa atabilir misiniz?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 58)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık