Bu mesaj ne anlama geliyor ?Fan damgası vurmadım ki? Kendi kendine bu çıkarımı sen yaptın. Ben sana Law ile Zoro nun olan farkını yazdım sen bunun üstüne hala Zoro üstün diyeceksin dedim. Zoro üstün dedin.... Alakasız bir şekilde Mihawk a bağladın oradan da Luffy ve Kid Kaidou ile dövüşürken Law ne yapıyordu dedin?Law diğer ikisi gibi beyinsiz değildi girip tek yemedi? Bunlar alakasız konuyla ... Hem konuyu saptıyorsun hemde üstüne tahrik ediyorsun.
En bariz ergümanı koydum... Zoro vs Pica, Law vsDof,Fuji Manga da olan bunlar Zoronun Law dan üstün olduğunu gösteren herhangi bir manga sayfası mevcut değil. Gerisi senin hayal ürünün.. Bunlarla bana geleceksen bende yokum.
Sen Zoro fanısın, ne yapsak Zoro'yu haklı çıkaracaksın demek. Ki zaten daha önceki tartışma konularında da bana bu tarz mesajlar atıyorsun. İnkar etmenin bir manası yok yani.İşin zevkini sen baştan kaçıyorsun zaten... İnsan senle tartışırken baştan sonunu biliyor. O yüzden istediğini diyebilirsin.
Verdiğim örneklerle herhangi bir bağlantı kuramıyorsan senin verdiğin örnekten haberin yok demektir Ki verdiğin örnek de o kadar absürd ki.. Law'ın Mingo'ya karşı dövüşmüş olması Zoro'dan hangi konuda üstün olduğunu kanıtlıyor ? Silahlanma ? Gözlem ? Dayanıklılık ? X faktör ? Ne yani ? Aklında bulunsun da tartışmalara girerken unutma. Bir dövüş güç unsurları ile değerlendirilir. Law gibi X karakterin boyunu aşan bir rakiple dövüşüp bir halt yiyememesi ya da yediği haltın (gamma knife) başka birinin yardımı sayesinde yapması ile elde edilen artistik patinajla değil. Anlatabildim mi ?
Bir de Fuji yazmışsın Ya abi... Hani ben mangada görmesem ki Law, Zoro'nun yediği yer çekiminin onda biriyle yerlerde yatmamış olsa, ben mangada görmesem ki Law Fujitora'dan g.tün g.tün kaçmamış olsa diyecem ki Law Fuji'yi yerden yere çaldı Hayır bir adamın amiralden kaçmasını bir vasıf, üstün bir meziyet olarak gösterecek kadar argüman sıkıntısı çekiyor olabilirsin ama bu kadar da olmaz yahu
Tekrar ifade ediyorum. Güç unsuru olarak Law şu yönden Zoro'dan üstündür de tartışalım. Zoro bunu yapamadı ama Law yaptı de konuşalım. Sabo'nun Dressrosa'da amiral karşısında poz kestiği ama Fuji'ye ciddi bir hasar veremediği sahne misali artistik patinaj kontenjanına giren argümanlarla(Law vs. Dof) karakterin gücünü değerlendiremez ve anlayamazsın. Misal Kata vs. Luffy. Kata silahlanmada üstündü dimi ? Bunun gibi diyorum. Bana Luffy'nin yardımıyla yapılan gamma knife'ı örnek gösterip Law vs. Dof deme. Mingo dalga geçti Law'la. Hangi Law vs. Mingo'dan bahsediyorsun