Monet'in durumu mesela, özellikle örnek verdim ama açıklayayım madem. CC kaçırılmış, Law ihanet etmiş, Luffy sorun çıkarıyor, Vergo kaybetmiş, SAD patlatılmış, Law - Luffy ittifakının sorun çıkarma ihtimali var, G5 her şeye şahit olmuş... Sonra Doffy Monet'e benim için öl diyor. Bundan daha zaruri bir durum olabilir mi ? Monet o düğmeye bassa, G5- Law- Mugiwara tüm adayla birlikte yok olacak, Dressrosada Smile üretildiği için Doffy kaldığı yerden devam edecek, Kaido'yla veya Denizcilerle sıkıntı yaşamayacak. Monet'ten böyle bir konumda fedakarlık istiyor bu adam, tabi ki haklı bir istek bu, güvensizlik falan da yoktu, Dof güvendi, Monet de sen KK olacak adamsın dedi ve düğmeye basacaktı.Çok çok zorunluluk gerektiren durum neymiş? Sırf kardeşi olduğu ve en çok ona güvenebildiğinivdüşündüğü için meyveyi ona yedirip kendisi için kurban olmasını planlıyordu Dof. Derinine indiğinde tayfasında karşı hala bir güvensizlik içinde olduğu anlaşılıyor.
Law Dof ve ailesi için çok güzel bir tabir bulmuştu aslında da unuttum.
Gençlik ameliyatında ise kardeşine güvenmesinden daha doğal bir durum yok, kardeşi sonuçta. Tabi Corazon ihanet edince akraba mı akbaba mı anlamadık deyip kan hısımlığını bir kenara koyup ailem dediklerine yöneldi. Dofun ailesinde Vergo dışında meyvesiz kimse yok, Vergo da kilit aktör, binbir zorlukla denizcilere sızdırmışsın hemen harcayamazsın. Corazon meyveli olsa bence Vergoyu düşünürdü Dof, kardeşi yanılttı onu bence. Yoksa ortada kardeş katili, canavar modunda biri yok yani.