AmiralPardon neyi alıyorlar ?
AmiralPardon neyi alıyorlar ?
Lütfü söz konusu olunca karakterlerin Lütfü'ye ne yaptığı önemli oluyor. Lütfü'nün neler yaptığına bakacak olursak tonla saçmalık çıkıyor çünkü ortaya Yani salt Kata ve Mingo'nun ön plana çıkan özelliklerine bakacak olur ve bu iki karakteri karşılaştırırsak Luffy'de olduğu gibi bal, şans, kader, talih, torpil gibi saçma sapan etkenler işin içine girmeyeceği için "bir karakterin hangi alanlarda iyi olduğu önemli değil" düşüncesi savunma olarak kabul edilemez diyorum ben.Hız olarak Doffy G4'ten kaçabiliyorken (Luffynın yumruğunu atlatıp tekme attığı sahne) Katakurinin G4'ten kaçabildiği bir sahne yok. Sadece k. haki ile G4'ü savuşturabiliyor.
Saldırı gücü olarak Kata B. Haki + Meyve kullanmadan G4'e zarar veremiyor, bu halde Doffy'den fiziksel açıdan güçlü olduğu söylenemez.
B. Haki ve K. Haki konusu mangakaca üzerinde durulduğu için doğru kabul edilebilir ama yukarıda da değindiğim üzere Katakuri Luffy'den sayılabilecek tüm alanlarda üstünken dayak yedi. Demek ki, tek tek branşlarda üstünlüğün bir anlamı yok. Karakter, potansiyel, irade, meyve ve haki kabiliyeti gibi farklı argümanların mukayesesi lazım. Bence genç efendi kazanır bu dövüşü, en kötü ihtimalle yenilmez yani.
Daha erken luffy için.Kata için de aynı şey.Amiraller her açıdan mükemmel.Bir boy üstleri zaten yonkou yapıyor.Ki onlarda tek başlarına ''canavar''.Amiral
En azından güçlenmek adına öz kardeşlerinden kendisi için kurban olmasını beklemeyen bir ADAM!!!Doflamingo’nun yanında esamesi okunmaz Kata’nın. Anca anasını yenecek birini arasın keko, Dof o ara dünyayı yok etme planı kuruyor.
Adamı Impel Down’da bile rahat bırakmıyorlar varlığı korkutuyor hükümeti
Dof tam bir kötü , kötülük ve emelleri için herkesi kurban edebilir .En azından güçlenmek adına öz kardeşlerinden kendisi için kurban olmasını beklemeyen bir ADAM!!!
Senin attığın tek sahneyi baz alalım diyelim. Madem kurtulabilicek kadar hızlı neden ordan oraya uçup durdu sürekli ? Canı gezmek mi istemiş ?@Densetsu no Samurai
Doffy'nin bir sonraki sahnesi, yazdım halbuki yumruğu savuşturup tekme attığı sahne diye, neyse.
Kata'nın kazanacağını düşünebilirsin, bazı kalemlerde Doffy'den üstün olabilir lakin Luffy'den her alanda üstünken (hem de her alanda) Luffy'den dayak yiyorsa bazı şeyler yanlış demektir. Luffy'nin Katakuri'ye karşı kazanması salt balla, pekmezle, başrolle ve sair ile açıklanamaz. Basbayağı objektif dayanakları olan bir dövüş idi. Katakuri'nin saldırıcı gücünün yetersizliğini açıkça gösteriyordu. Luffy'nin D.'si, dayak arsızlığı ve sairesi varsa Doffy'nin de Kutsal Ejder kanı, egosu, deliliği ve sairesi var. Doffy Kata'ya dokunamıyorsa, Kata da Doffy'e dokunamaz, açar uyanışı şehrin bir ucundan diğer ucunu oynatır.
Velhasılkelam Katakuri vs Luffy'den sonra OP evrenindeki bazı vsler için kağıt üstü analiz yapmanın bir mantığının bulunmadığını düşünüyorum. Karakterlerin hikayedeki yerlerine ve statülerine bakmak lazım. Bu konuda da Doffy'nin yeri ile Katakuri mukayese dahi kabul etmiyor. İşin kalan kısmı da bencelere kalır işte.
marconun tekmesine uçup giden adamlar bana kalırsa kaido ve bmyle amiraller arasında fark küçük değilDaha erken luffy için.Kata için de aynı şey.Amiraller her açıdan mükemmel.Bir boy üstleri zaten yonkou yapıyor.Ki onlarda tek başlarına ''canavar''.