Buna cevabım şu.Okuyan adamsın bilirsin. Bilinç akımı diye bir teknik var yazarların kullandığı. Karakterin düşüncelerini okurla paylaşırlar yazarlar, hikaye anlatımına ve karakterizasyona inanılmaz katkısı vardır. Katakuri dövüşünde Katakuri'nin sürekli zihninin içindeydik, sürekli düşüncelerini tüm çıplaklığıyla duyduk. Otur oturduğun yerde benimle eşit değilsin, neden hala ayağa kalkıyorsun, oha geleceği görmeye çalıştı, hadi tekrar kalkmayı dene vs. sürekli Katakuri'nin zihninden dövüşün gelişimini okuduk, kaygılarını ve kişiliğini anladık. Hatta bi yerde acele etmezsem benim gibi geleceği görmeye başlayacak falan demişti yanlışsam düzelt adamın kaygılarını bir bir gördük. Peki bana bir örnek ver Doflamingo ne zaman ay kuş kafesi çok enerji çalıyor, vay gamma knife fena deşti vış ameliyatlı yerime geldi dedi mi? Ne diyorsun bu konuda? Yoksa yine aşırı sempati kurup Doflamingo o kadar kibirli ki kendine bile itiraf edemedi ne kadar aciz durumda savaştığını diyeceksin
Doflamingo gibi bir karakter için öyle onun tarafından gösterilen bir anlatım göremezsin zihninin içinden yani.En azından Katakuri şeklinde.Çünkü yazarın sempati duyulmasını istediği empati yaptırmak istediği son isimlerden birisi saf kötü bir karakter Doflamingo.Katakuri ise öyle değil sempati duyulsun diye ne kadar kastığını fb sahnelerinde kardeşleri için çabaladığını çizdiğini gördük yazarın.Nasıl ki Teach için böyle bir anlatım tekniğine başvurmuyorsa Doflamingo için de başvurmayacaktır.Ha ileride Teach aslında özünde çok iyi çocuktu derse o başka ama hiç sanmıyorum.Bu noktalardan birşey elde edemezsin yani uğraşma fazla,mangaka şeytani karizma diyerek bir nevi şeytan yakıştırması yaptığı adamı senin düşündüğün şekilde asla göstermez bizim kendimizi onun yerine koyacak şekilde.Shounen kurallarına tamamen aykırı olmasını geçtim okuyan çocuklar için de hiç iç açıcı olmaz bunlara son derece dikkat ediyordur.
Zamanında linç edilen bazı filmler bile var tarihi eski olan.Linç edilmesinin sebebi ne biliyormusun ? Filmin katile sempati duyması,cinayet işlerken bunu karşı tarafın bakış açısından göstermemesi vs....
Yani anlayacağın kimse kolay kolay öyle bir riske girmez hele ki Oda gibi tamamen ticari düşünen birisi.