Sen çok fena bi insansın.Ben bir nitelik belirtmemiştim, sadece niceliği yetmez :/
Sen çok fena bi insansın.Ben bir nitelik belirtmemiştim, sadece niceliği yetmez :/
Yeraltı dünyasına kadirSen nelere kadirsin eeeeyyy Doflamingo-sama!
Ağzını gördü diye tayfasını katleden adam...En azından güçlenmek adına öz kardeşlerinden kendisi için kurban olmasını beklemeyen bir ADAM!!!
Sen çok fena bi insansın.
Doff hateri değilim, çok severim bu karakteri. Nevi şahsına münhasır bir karakter. Seride bundan bir iki tane bulabilirsiniz en fazla. Ama olayı dozunda bırakmak lazım. Neredeyse korsanlar kralı olacaktı da önünü kestiler deniyor.Dof haterları, durun bu daha iyi günleriniz. Daha Kaido'nun diğer İki Yıkımcısı versus Dof tartışmaları dönecek.
Küçümseyen bir kesim de var bence. Gerçi Ace ve Law'u da var. Hatta Beyazsakal'ı bile var. Çok takılmamak gerek o zaman kim küçümseniyor kim küçümsenmiyor.Doff hateri değilim, çok severim bu karakteri. Nevi şahsına münhasır bir karakter. Seride bundan bir iki tane bulabilirsiniz en fazla. Ama olayı dozunda bırakmak lazım. Neredeyse korsanlar kralı olacaktı da önünü kestiler deniyor.
Doff'un durumu aynen bu: