Of bak ona değinmedim, tüylerimin %100 oranında dimdik olduğu tek an şu Oyaji'nin ayakta ölümüdür herhaldeAce değilde Oyaji epey üzmüştü :/
Arka plandaki çalan müzikte efsaneydi zaten orada.Of bak ona değinmedim, tüylerimin %100 oranında dimdik olduğu tek an şu Oyaji'nin ayakta ölümüdür herhalde
Ah ah müzikler hep efsaneydi zaten bir yere kadar Grand Line'a kadar olan kısmı hem mangadan hem animeden gitmiştim. Animesini izlememin neredeyse tek sebebi müzikleriydi. Sonrasında da zaten tamamen animeye döndüm müziğin cazibesine dayanamayıp, tabi o da animedeki her şey gibi bozunca Dressrosa'ya kadar sabredebildim.Arka plandaki çalan müzikte efsaneydi zaten orada.
Bence bu zor bir ihtimal. Roger öldükten sonra Oden öldürülüyor ve adamlar zamanda yolculuğa çıkıyorlar. Roger öldükten sonra başlıyor yani her şey.
Roger ölmedi. Tutar her şey mümkün seride.
Ölümü kesin değil , mezarı yok , o öldürme bilerek hükümete teslim olması herşey bir plan dahilinde olabilir. Öldüyse bile reenkarne şekilde geri gelmiş olabilir. Bu sözü boşa değil muhakkak ölmedi Roger.Bence bu zor bir ihtimal. Roger öldükten sonra Oden öldürülüyor ve adamlar zamanda yolculuğa çıkıyorlar. Roger öldükten sonra başlıyor yani her şey.
O söz istek ve arzu olayına da bağlanabilir bana kalırsa.Ölümü kesin değil , mezarı yok , o öldürme bilerek hükümete teslim olması herşey bir plan dahilinde olabilir. Öldüyse bile reenkarne şekilde geri gelmiş olabilir. Bu sözü boşa değil muhakkak ölmedi Roger.