Aynen biraz da ondan seçtim bunuBu da iyi kata’yı farklı açıdan gösteren bir görsel biraz da ürkütücü
Aynen biraz da ondan seçtim bunuBu da iyi kata’yı farklı açıdan gösteren bir görsel biraz da ürkütücü
Bellamy de almazdı. Mangaka isterse aldırtır.Luffy Jack gibi bir adamı tayfası altına almaz.
Doğrudan hikâyeyi de işler belki, tabii değiştirir falan. Zoro Shogun kalesinde katliam yapar, kanlar içinde kalenin önünde bekliyordur bizimkileri. Falan filan.Adamsın şekil adamlar da böyle zaten
Rashomon deyişine gurban olduğummm!Adamsın şekil adamlar da böyle zaten
Mangada 655. Bölüm olması lazım. Orada 4(Brook'un kafasının arkasında hayal meyal gözülen kişiyi de sayarsak 5) kişi var.
Şu soldan ikinci Kiku olabilir mi acaba?
Bu görsel manga ile bağlantılı mı hatırlamıyorum gerçi.
2. bir nanimo atta vakası diyorsun ha? Güzel olabilirdi aslında hikayeye yedirsin yeter ki.Doğrudan hikâyeyi de işler belki, tabii değiştirir falan. Zoro Shogun kalesinde katliam yapar, kanlar içinde kalenin önünde bekliyordur bizimkileri. Falan filan.
Heheyt ne sandın 2Y öncesi başka idi harbidenRashomon deyişine gurban olduğummm!
Önce sonra fark etmez. Pazara kadar değil mezara kadarrr!2. bir nanimo atta vakası diyorsun ha? Güzel olabilirdi aslında hikayeye yedirsin yeter ki.
Heheyt ne sandın 2Y öncesi başka idi harbiden
Kolay yedirir de aklında var mı öyle bir şey bilemedim. Epey epik olur. Zoro kimseye geçit vermez işte. Oda adam bıraka bıraka hareket ettirmişti Dressrosa'da. Bu kez de burayı bana bırak der ve hem Shogun'ı hem de çöp adamlarını keser. Çöpler Luffy'nin peşinden gitmesin diye biçerken de Shogun zehirli diliyle yaralar. Kan ve zehirle birlikte ortaya lanetli Ashura çıkar. Orochi'nin kafası kesildikçe yeniden çıkıyor olabilir çünkü. Devreye o girebilir.2. bir nanimo atta vakası diyorsun ha? Güzel olabilirdi aslında hikayeye yedirsin yeter ki.
Heheyt ne sandın 2Y öncesi başka idi harbiden