hayır öyle dersen aptal olursun şöyle diyeceksin crocodile amiral seviyesidir kendimi bir an çok zeki hissettim sana da tavsiye ederimMihawk yonkou gücündedir. Big Mom'dan güçlüdür. Shanks'la eşit seviyededir. Kanıtım da yok.
hayır öyle dersen aptal olursun şöyle diyeceksin crocodile amiral seviyesidir kendimi bir an çok zeki hissettim sana da tavsiye ederimMihawk yonkou gücündedir. Big Mom'dan güçlüdür. Shanks'la eşit seviyededir. Kanıtım da yok.
http://www.korsanfan.com/konu/aşırı-fanlar-yüzünden-soğuduğunuz-karakterler.5258Bu tepkimi sevmiyorsan sana güzel bir teklif sunayim. Yapması da kolay. Orada ki oyum 20 olsun. Birak Crocodile hakkinda. Bu foruma daha yorum bile yazmam.
Basit beni sevmeyen 4 kişi bulman yeterli. Bir de sen verirsin 5 oldu bitti. Daha yorum yazmayacağıma emin olabilirsin bunu yaparsan. Bu yorumları da görmezsin böylelikle. Güzel dimi? Bencede güzel.
Bunun böyle olmadığını hepimiz biliyoruz. Bizim forumumuz dünyanın en objektif ve bilgili forumudur. Tartışma bile olmaz. Herkes hemfikirdir.hayır öyle dersen aptal olursun şöyle diyeceksin crocodile amiral seviyesidir kendimi bir an çok zeki hissettim sana da tavsiye ederim
Öncelikle konunun kapanma sebebi Mihawk değil. Özensiz ve baştan savma olduğu için kapattım. Konu sahibi bu konu ile ilgili bana geri dönüş yapmadı, yapsa sebebini ona da açıklardım. Sen daha düzgün bir şekilde bu konuyu açarsan kapatılmaz.Luffy'nin tokatladığı adamı yücelten bir insan gelmiş Mihawk'ı "sözde" yüceltenlere aptal diyor.
Açılan vs konusuna saçmalık diyor.
Sitenin yöneticisi açıklama yapmadan konuyu kitliyor. Ne kadar saçma olursa olsun bir konu kitlenirken sebebi yazılır. Sebebini yazın ki zamanı gelince onları da hatırlatalım.
Bir de; eğer ben Mihawk'ı amiralden güçlü görüyorsam, ona birisi amiral dediğinde benim açımdan küçümsenmiş olur. Bu amiralleri güçsüz yapmaz. Ya da benim amiralleri güçsüz gördüğüm söylenemez.
Ben daha önce vermiştim ama zaten, k.hakim çok ileri benimhttp://www.korsanfan.com/konu/aşırı-fanlar-yüzünden-soğuduğunuz-karakterler.5258
Bu hakaretlerden rahatsız olan arkadaşlar yöneticileri beklemeden yukarıya göre gerekeni yapabilir. En azından bir çözüm bulunmuş olur.
İşte bunu o mesaja yazsaydın burada millet birbirine girmezdi. Konu kilit, deyip geçmişsin. Konu özensiz de, senin mesajın da özensiz olmuş. Biraz kendi hatalarımızı da görelim.Öncelikle konunun kapanma sebebi Mihawk değil. Özensiz ve baştan savma olduğu için kapattım. Konu sahibi bu konu ile ilgili bana geri dönüş yapmadı, yapsa sebebini ona da açıklardım. Sen daha düzgün bir şekilde bu konuyu açarsan kapatılmaz.