Evet ve hayır ve evet. Ayrıca oy vermiş olman. Hem de reise...Crocodile'dan soğumuş olmamı mı :/
Evet ve hayır ve evet. Ayrıca oy vermiş olman. Hem de reise...Crocodile'dan soğumuş olmamı mı :/
Hiçbir farkı yok. Ben bu konuya girip bakmamıştım. O yüzden açık duruyor. Şimdi gördüm ve kapatıyorum.Açık değil bence.Mesela:
http://www.korsanfan.com/konu/dof-katakuri-vs-law-luffy.6675/
Bu konunun özen olarak arkadaşın açtığı konudan ne kadar farkı var ?
umrumda olmasa açmazdım düzgünce bir şeyi anlamaya çalışıyoruz sadece artı gerilmemizin sebebi adamın teki dolaylı yoldan çıkıp aptal diyor onada bir bak istersen.Konun orada duruyor, arkadaşım. Düzenleyip, Bana haber verirsen yeniden açılır. Böyle bir ihtimal olduğu için konuyu komple silmeyip, kilitledim sadece. Konu pek umrunda değil sanıyorum, gelip sormadın bile neden kilitlediğimi.
+10 kardeşim çok katılıyorum sana.Açık değil bence.Mesela:
http://www.korsanfan.com/konu/dof-katakuri-vs-law-luffy.6675/
Bu konunun özen olarak arkadaşın açtığı konudan ne kadar farkı var ?
Inceleme yapacağım.Mihawk yüzündendir demedim diyeyim öncelikle. Tüm bu tartışma aptal ifadelerinden dolayı çıktı. Bir örnek:
Sence hakaret değil mi bu? @Smoker
Yorumun hepsini al kardeşim algı yapma. Sana dedim birine aptal desem derim kimseden de çekinmem.Mihawk yüzündendir demedim diyeyim öncelikle. Tüm bu tartışma aptal ifadelerinden dolayı çıktı. Bir örnek:
Sence hakaret değil mi bu? @Smoker
''Mihawk yüzünden kapatıldığını düşünüyorsanız art niyet ararım'' tarzı bir şey yazmışsın.O yüzden bu örneği verdim.13 sayfa tartışılmış o konu.İllaki görmüşsündür diye düşündüm.O yüzden ne yalan söyliyim bende Mihawk yüzünden kapatıldığını düşündüm.Hiçbir farkı yok. Ben bu konuya girip bakmamıştım. O yüzden açık duruyor. Şimdi gördüm ve kapatıyorum.
Ya aslında severdim reisi de şu an Mihawk tartışanlara aptal diyen arkadaş soğuttu beni. Ama hala en kaliteli villainlerden olduğunu düşünüyorum One Piece'teki. Dofy'den kalitelidir mesela. Ayrıca en iyi ses aktörüne sahip kişidir benim gözümde. Öyle işteEvet ve hayır ve evet. Ayrıca oy vermiş olman. Hem de reise...
Konuyu gördüm, ama içine girip bakmadım. Benim karşılaşma konularına pek yorum almadığımı bilbilirsin.''Mihawk yüzünden kapatıldığını düşünüyorsanız art niyet ararım'' tarzı bir şey yazmışsın.O yüzden bu örneği verdim.13 sayfa tartışılmış o konu.İllaki görmüşsündür diye düşündüm.O yüzden ne yalan söyliyim bende Mihawk yüzünden kapatıldığını düşündüm.