düzgün derken kötü bir şey yazmadım gayet üslubumun iyi olduğunu düşüyorum saçmalık falan lafları eden sensin.Hayir başka forumlarda sacma sapan adamların tartıştığı ve kesin olmayan fanların mantığını bana mi atiyorsun. Senin o attığın anketin gerçekleştiği forumda. Crocodile icin Ryokugyu'yu alacak diye bir konu var seri sonunda ki savaş için. Ve cogu kişi de teoriyi muhteşem buluyor. Fakat bu boyle diye bu forumda ki herkesin bunu kabul etmesine ve bunun kesin olduğuna inanmasına gerek yok.
Bu konununda ondan bir farkı yok hatta daha değersiz. Çünkü benim dediğim konu bir teori onda bir emek var. Bu ise sadece 1 yorumdan ibaret bir konu. Konuyu açan kişiye bir şey dediğim yok konu acmak isteyebilir. Fakat görünen gücü Yonkou'nun yanından bile geçmeyen bir konu acilmasi. Bu konunun başka bir forumda açılmış ve tartışılmış olması bu konunun sacma olduğunu değiştirmiyor. Hatta orada ki kişilerin ne kadar aptal olduklarının göstergesidir.
Hayir güçlenmiş en iyi kılıç ustası olmuş işte. Kılıç da en iyi Mihawk olabilir. Fakat bu Yonkoular ile kapişabileceği anlamına gelmiyor.
Bu arada düzgün cevap ver.