Yeterince gömdük zaten Avatarını değiştirmişsin tanıyamadım bir anÇağı geçmiş bi adet moruk. Monkey D. Lerin yüz karası.
Garp'ı gömesim geldi bugün.
Yeterince gömdük zaten Avatarını değiştirmişsin tanıyamadım bir anÇağı geçmiş bi adet moruk. Monkey D. Lerin yüz karası.
Garp'ı gömesim geldi bugün.
Ölmesin boş ver. Korsanların çağı değiştirdiğini, denizcileri ve hükumeti yıktıklarını gözleriyle görsün.Acabaaa
Hani aile içinde derler ya "kime çektin bilmem ki" diye. Heh işte Garp ondan D. olup iyi diye geçinip bunun kadar karaktersiz olan biri daha yok.
Umarım Sakazuki öldürür bunu
Bakıyor yıkılacak taraf değiştirir düzene ayak uydurur. Her devrin kavası nede olsaÖlmesin boş ver. Korsanların çağı değiştirdiğini, denizcileri ve hükumeti yıktıklarını gözleriyle görsün.
Garp gururlu adam taraf değiştirmez. Ama onursuz işte. Geçer bir köşeye bir yandan kurabiye yer, bir yandan Shanks'a söver.Bakıyor yıkılacak taraf değiştirir düzene ayak uydurur. Her devrin kavası nede olsa
Tutmayın beni ilk ben yıkacam der hatta
Bende banlanmıştım Apoo'ya dedim diye :/Foruma üye olduğumdan beri söyleniyor ama banlanana pek denk gelmedim.
Wb o hazineyi bulduğunda diyordu sanırım. Yani şunu demeye getiriyor olabilir. ''Dünya her şeyi öğrendiğinde(Kayıp yüzyıl). Hiç bir şey şuan ki gibi olmayacak.WB ölürken o hazine dünyayı alt üst edecek gibi bi laf ediyor. Aynı lafı Roger ve Ray'in ilk buluşmasında Roger diyordu; "Dünyayı alt üst etmeye var mısın. ? "
Lan Oda.
Torunum senin (Roger) yapamadığını yaptı, ne büyük gurur deyip kahrından olsun köpek Kurabiyeler boğazında kalsınÖlmesin boş ver. Korsanların çağı değiştirdiğini, denizcileri ve hükumeti yıktıklarını gözleriyle görsün.
Garp Saka'yı alamaz artık. Geçti o devir. Sabo olabilir ileride ama o da kin tutmuyor.Torunum senin (Roger) yapamadığını yaptı, ne büyük gurur deyip kahrından olsun köpek Kurabiyeler boğazında kalsın
Yine de Garp vs. Saka iyi olurdu. Giderken ateşini de yanında götürsün moruk
Garp vs. Saka- Sabo vs. Saka
Ikisinden biri olsun.
HahahaGarp Saka'yı alamaz artık. Geçti o devir. Sabo olabilir ileride ama o da kin tutmuyor.
Neyse, başka tartışma başlatmadan kaçayım ben.