Şu anki ödülü Luffy'den bile yüksek çıkabilir. Şu an insanlar onu sağ kol görecektir. Hem ödül hem eski SavaşLordu olmasından dolayı.Tayfanın sağ kolu Jinbei olacak gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Zoro emir alırsa şaşırmam.
Şu anki ödülü Luffy'den bile yüksek çıkabilir. Şu an insanlar onu sağ kol görecektir. Hem ödül hem eski SavaşLordu olmasından dolayı.Tayfanın sağ kolu Jinbei olacak gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Zoro emir alırsa şaşırmam.
Pek yüksek olacağını sanmıyorum açıkçası ben.Şu anki ödülü Luffy'den bile yüksek çıkabilir.
Jinbei'den Zoro'ya:Tayfanın sağ kolu Jinbei olacak gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Zoro emir alırsa şaşırmam.
Aslinda Jinbei’nin olmesini bekliyorum. Odulu yuzunden dengesizlik yaratacak. Zoro’ya alistik sag kol olarak. Koca Ana atlasa Zeus’a Jinbei ucarken pasta niyetine kapip yese fena olmaz. Balik zaten tadi da kotu degildirJinbei'den Zoro'ya:
- Öl de ölelim reyissss
Çipuraya benziyor zaten. İyi giderAslinda Jinbei’nin olmesini bekliyorum. Odulu yuzunden dengesizlik yaratacak. Zoro’ya alistik sag kol olarak. Koca Ana atlasa Zeus’a Jinbei ucarken pasta niyetine kapip yese fena olmaz. Balik zaten tadi da kotu degildir
Dur şuraya korsanlar krali olacak adamın ismini yazayım derdi ve son.Düşünsenize luffy in eline ölüm defteri geçiyor luffy ne yapardı
Hiçbir şeyDüşünsenize luffy in eline ölüm defteri geçiyor luffy ne yapardı
Kaido'yu yazardı. ''Hadi len ölme de görelim'' derdi.Düşünsenize luffy in eline ölüm defteri geçiyor luffy ne yapardı