Kaido kesin olmakla ile birlikte belki diğer 3 yonkou kaptanı.Bir de Dragon olabilir.Bu adamlar dışında Sakazukiyi yenebilecek birisi gözükmedi daha seride.Sakazuki 'i yenecek adam bir elin parmağını geçmez. Bu anlaşılır Shinsekai de.
Kaido kesin olmakla ile birlikte belki diğer 3 yonkou kaptanı.Bir de Dragon olabilir.Bu adamlar dışında Sakazukiyi yenebilecek birisi gözükmedi daha seride.Sakazuki 'i yenecek adam bir elin parmağını geçmez. Bu anlaşılır Shinsekai de.
Mihawk Filo Amirali alıyorsa çapsızlığına tüküreyim ben onun ki Savaş Lordu olarak takılıyor4 yonkou+Dragon+Mihawk.
6 etmiş bile. Seri sonunu sayarsan iki elin parmakları da yetmez
Sebebini bilemezsin.Mihawk Filo Amirali alıyorsa çapsızlığına tüküreyim ben onunki Savaş Lordu olarak takılıyor
Niye belki? Sanki normalde Sakazuki alır da işte belki diğer 3 Yonkou'nun da şansı var der gibi...Kaido kesin olmakla ile birlikte belki diğer 3 yonkou kaptanı.Bir de Dragon olabilir.Bu adamlar dışında Sakazukiyi yenebilecek birisi gözükmedi daha seride.
Uzun zamandır bu kadar gülmemiştimŞimdi bir araba düşünün bu araba One piece olsun.
Şimdi bu arabanın vites sistemini düşünün. İşte Mihawk o vites sistemin de ki R'dir.
Yani burada şair diyor ki arada bir işlevselsin. R'ye atıp geliyorsun. Ama olmasan da pek bir şey fark etmez gerekirse biz ileriden dönerizUzun zamandır bu kadar gülmemiştim