İlginç.Dedigim gibi pek denk gelmedim.Gerçi yazan kavas,gavas falan yazıyor da bir harfi değişince ban atılmıyor herhalde.Ben banlandım. 2016'da yönetim yasaklı kelime olarak belirledi.
İlginç.Dedigim gibi pek denk gelmedim.Gerçi yazan kavas,gavas falan yazıyor da bir harfi değişince ban atılmıyor herhalde.Ben banlandım. 2016'da yönetim yasaklı kelime olarak belirledi.
Kavas yasaklansın gattuso dersin millet gene anlar. Sansürün sınırı yoktur.İlginç.Dedigim gibi pek denk gelmedim.Gerçi yazan kavas,gavas falan yazıyor da bir harfi değişince ban atılmıyor herhalde.
Sıkıntı yok anladım.Kavas yasaklansın gattuso dersin millet gene anlar. Sansürün sınırı yoktur.
"Kek" simgesini nefret ifadesi olarak gösterdiler, bu sefer herifler barış sembolünü benimsedi el hareketi olarak. Bu sefer yasaklayanlar mala bağladı. Anlamışsındır ne demek istediğimi.
Ben ilişkilendirmedim yazan o. Ülke kurtarmayı Shankstan görmüşse bilemem.Kahraman olmayı nasıl Garp'la ilişkilendirdin ? Shanks'ın bire bir kopyalığı o davranışlar
@F.M. Dostoyevski o hızla gitse serinin sonuna kadar anca varırdı Akainu'ya
O güçle alakalı canım. Gücüne lafımız yok. Sırf güçlü diye seven yoktur herhalde. Sengoku da dövüşmüş Roger'la.Allah Allah
Yeterli olmuş mudur bilmiyorum ama azıcık düzenledim
@F.M. Dostoyevski
Bir de Racır'la dövüşmüş
AcabaaaO güçle alakalı canım. Gücüne lafımız yok. Sırf güçlü diye seven yoktur herhalde. Sengoku da dövüşmüş Roger'la.
Şimdi bir birimizi kandırmayalım. Luffy'nin amacı ülkeyi kurtarmak falan değil. Daima bir eşe dosta yardım. Yani Shanks'ın ilk bölümlerdeki dostum falan fistan olayı.Ben ilişkilendirmedim yazan o. Ülke kurtarmayı Shankstan görmüşse bilemem.