Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlginç.Dedigim gibi pek denk gelmedim.Gerçi yazan kavas,gavas falan yazıyor da bir harfi değişince ban atılmıyor herhalde.
Kavas yasaklansın gattuso dersin millet gene anlar. Sansürün sınırı yoktur.
"Kek" simgesini nefret ifadesi olarak gösterdiler, bu sefer herifler barış sembolünü benimsedi el hareketi olarak. Bu sefer yasaklayanlar mala bağladı. Anlamışsındır ne demek istediğimi.
 
WB ölürken o hazine dünyayı alt üst edecek gibi bi laf ediyor. Aynı lafı Roger ve Ray'in ilk buluşmasında Roger diyordu; "Dünyayı alt üst etmeye var mısın. ? "
Lan Oda.
 
@Erkan12 bunu sanki daha once de tartismistik. O zaman bana gore her seye haki eklenir. Hicbir katimsi sekli olmayan depreme, nestere ekleniyorsa -ki simdi mangaya bakamayacagim resmi atmissin ben eliyle dokunarak yapiyor diye hatirliyordum ki oyle degilmis- logia saldirilarina da eklenir Zoro'nun slashina da -Demek ki Monet logia forumdaymis oyleyken de ve Zoro haki ekleyip atmis-. Logia yine one cikar. Haki savunmasi var bir de saldirilarina da haki ekleyebiliyor.
 
Ben ilişkilendirmedim yazan o. Ülke kurtarmayı Shankstan görmüşse bilemem.
Şimdi bir birimizi kandırmayalım. Luffy'nin amacı ülkeyi kurtarmak falan değil. Daima bir eşe dosta yardım. Yani Shanks'ın ilk bölümlerdeki dostum falan fistan olayı.

Tabi Garp'ın ülke falan kurtardığını ne gördük ne duyduk. Kafa dedeyi dövdüğünde bile tenezzül edip içeri almamış heralde :D

Adamın hayatı yalan :bilmem:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık