Mom yoksa alırlar. Dof ve Mihawk var bu ikisi kan alır Bm'nin tayfasından. BM olsa işler değişirdi tabi.Dahil diye aklımdan geçti fakat öyle olunca şansları yok gibi duruyor bilemedim.
Mom yoksa alırlar. Dof ve Mihawk var bu ikisi kan alır Bm'nin tayfasından. BM olsa işler değişirdi tabi.Dahil diye aklımdan geçti fakat öyle olunca şansları yok gibi duruyor bilemedim.
Bence alırlar. Mom'da dahil alabilme şansları yüksekken Mom'sız rahat alırlar. Mom'ın tayfadakiler biraz daha görünsün vs konusu açabilirsin. Ya da WB korsanları üzerinden, Mihawk - Marco, Dofy - Ace, Kuma - Jozu, Jinbei - Vista gibisinden olabilir.Acaba orjinal shichibukailerin(İlk 7li) bir Yonko tayfası karşısında şansı nedir. Bu 7li tayfalarıyla beraber Momun tayfasını alabilir mi?
Benzetme güzel olmuş. Bir tek Kuma sanki biraz güçsüz Jozu'nun yanında. Mihawk'ta Marco'dan bir tık güçlüdür.Bence alırlar. Mom'da dahil alabilme şansları yüksekken Mom'sız rahat alırlar. Mom'ın tayfadakiler biraz daha görünsün vs konusu açabilirsin. Ya da WB korsanları üzerinden, Mihawk - Marco, Dofy - Ace, Kuma - Jozu, Jinbei - Vista gibisinden olabilir.
Mom vs Mihawk ( Mom alır.)Acaba orjinal shichibukailerin(İlk 7li) bir Yonko tayfası karşısında şansı nedir. Bu 7li tayfalarıyla beraber Momun tayfasını alabilir mi?
Arkadaş Mom yok demiş.Mom vs Mihawk ( Mom alır.)
Katakuri vs Doflamingo ( Katakuri alır)
Smoothy vs Kuma ( Smoothy alır)
Cracker vs Jinbei ( Jinbei su kullanarak zayiflatsada sonuçta Cracker alır. İkisini özellikle eleştirdim )
Snack vs Hancock (Karar veremiyorum ama snack alır sanırım. Sanji gibi bir şey çıkmazsa tabi )
Geri kalan vs croco + Mariah ( Kalanlar rahat alır)
Kısacası ben schilere hiç şans vermiyorum.
Dahil diye düşündüm diyince ben yanlış anladım sanırımArkadaş Mom yok demiş.
Eski shicibukailer ama. Weevil law falan yok yaniİsterse Mom da dahil olsun, shichiler bir yonkouyu her türlü alır. Weevil zaten yonkou ile kafa kafaya girer gibi duruyor. Mihawk-Dofy komutanları ezer herhalde, Weevil yerine mihawk da yonkou ile eşleşebilir. Kuma ise 3. komutanı alır gibi. Law ise sıradan adamları süpürür, Jinbei ve Hancock ise yardım eder. Buggy de keyif yapar.
Wb'de yonkouydu. Karşısında Shicibukaileri geçtim. Bütün denizciler + pxler + tuzaklar + Squardo duramadı.İsterse Mom da dahil olsun, shichiler bir yonkouyu her türlü alır. Weevil zaten yonkou ile kafa kafaya girer gibi duruyor. Mihawk-Dofy komutanları ezer herhalde, Weevil yerine mihawk da yonkou ile eşleşebilir. Kuma ise 3. komutanı alır gibi. Law ise sıradan adamları süpürür, Jinbei ve Hancock ise yardım eder. Buggy de keyif yapar.
Schilerin ciddi olmamasının etkisi var ama. Schiler denizciler falan ölümüne dovusseydi beyazsakal ayakta bile ölmezdi.Wb'de yonkouydu. Karşısında Shicibukaileri geçtim. Bütün denizciler + pxler + tuzaklar + Squardo duramadı.