İyi bak kendin demişsin seri korsan serisi diye ve üstüne gerekli açıklamayı da yapmışsın. Daha yorum yapmaya gerek var mı?Şaşırtmadın yine.Anlamak istediğini anlayıp gerisini okumamışsın bile.
@Raiden
Mangakanın Yonkouları üstün ve ihtişamlı göstermesi gerekiyor zaten.Seri korsan serisi ve amaç da One Piece i bulmak.One piece in önünde kimler var yonkoular.Op için yonkouları aşmak gerekiyor.O yüzden yonkoular daha bir ihtişamlı ve güçlü.
Krallık vasfı mı yok.Şimdi de buradan mı yürüyorsunuz.Nedir ki krallık vasfı.Güçlü olmak ise hayvan gibi güçlüler zaten.H.haki mi çincao daha mı vasıflı bu adamlardan.Gorduk ki Bm de h.haki var.Yani butun yonkoularda cikacak bu haki türü.Eh diğer zirve güçlerde de beklemek gayet mantıklı.Amiraller bu gücün farkında.Bundan dolayı ven Amirallerde de olduğunu düşünüyorum.Ne yani sırf bir dönem birilerinden emir aldılar diye krallık vasıfları yok ise kusura bakma da çok yanlış düşünüyorsun.Bm ve Teach de olduğunu düşündüğün vasıf bu adamlarda her türlü vardır.
Şimdisi falan yok. Sen burada yokken de bunları söylüyordum/söylüyorlardı. :/ Yeni bir söylem değil. Krallık vasfı derken de h.hakiyi düşünmemiştim bile. Kral derken kastettiğim güç, kudret ve ihtişamdı.
MF'de bile h.haki kullanmayan amirallerde h.hakinin olup olmadığını tartışmanın lüzumu yok. Bu gücü bilmelerinin de bir önemi yok. Asıl bilmeselerdi komik olurdu. Robin de biliyor, yeri geliyor sıradan askerler de biliyor. Onlarda da var öyleyse. Neyse, her şeye rağmen ileride görürsek haklısın varmış derim. Lakin o zaman gelene kadar yok öyle bir şey.