Shanks, Marco'yu davet ettiğinde Marco, sie diyor. Bunun sebebi Shanks'ın daha güçsüz olması değil, işin başka tarafı var. WB ile aralarında bağ var adamların. Ama bağ olmazsa Teach tayfasındaki gibi olur, biri çıkar ben kaptan olayım der.
Yani uzun lafın kısası adamların mazisi, dolayısıyla bağları var. Kaido ile zamanında iyi kapışmış Moria, peki şimdi? Adamlar 10 m'lik adamlarken milyarlık adamlar oluyorlar. Aynı şekilde Sakazuki, Kizaru gibi adamlar da en baştan tayfa kurup büyüyebilir. Sağ kolu ise atıyorum Marco ayarı oldu diye ben gideceğim demez sonraları, ha kaptan üstün olmalıdır ki Marco'dan üstün zaten bu adamlar son hallerinde.
Gayet yonko olabilecek adamlar. Yok çünkü adamların başka rakipleri yok. Yonko demek en güçlü dört ekip demek. Düz mantık bakılırsa Kaido bire birde öpüyormuş. Ee madem herkesi bire birde öpüyor, niye öpmemiş Mom'u? Ama iş amirale geldi mi amiraller barınamazlar, niye? Kaido onlardan daha üstün, WB daha üstün onları yerler muhabbeti falan dönüyor. Ama o iş öyle olmuyor. Teach'te de olmadı, herif birden yonko gücüne çıkmadı, çıkana kadar neredeydi bu yonkolar? Herkesi çerez gibi yediriyor bizim forum halbuki. Ama ne hikmetse bir amiralden başka amiral yiyen yok. Teach de bayağı bayağı barınıp yonko olmuş.