Söyle söyle, çekinme.Wano hakkında birtakım fikirlerim var ama söylemeye çekiniyorum :/
Wano dünya hükümetiyle çatışacak sonra atom bombası gibi bir şey yiyecek hissi var içimde. ABD- Japonya olayı gibi yani. Keşke böyle bir şey olsa ama olmaz saçma çünküSöyle söyle, çekinme.
Zoro=Amiral değilse çekinmeye devam et.Çünkü Wanoda Zoro=Amiral.Wano hakkında birtakım fikirlerim var ama söylemeye çekiniyorum :/
Ne yaptın ya Söylemeseydin keşkeWano dünya hükümetiyle çatışacak sonra atom bombası gibi bir şey yiyecek hissi var içimde. ABD- Japonya olayı gibi yani. Keşke böyle bir şey olsa ama olmaz saçma çünkü
Mesaj silinebiliyo muNe yaptın ya Söylemeseydin keşke
Şimdiden kabul etmen gereken şeyler var.Wano hakkında birtakım fikirlerim var ama söylemeye çekiniyorum :/
Şaka ya dursun, tutar mı tutarMesaj silinebiliyo mu
Zoro'nun askerleriyiz.Şimdiden kabul etmen gereken şeyler var.
1) Zoro ön planda olacak.
2) Shogunu Zoro yenmeli
3) Zoro yeneceği için Shogun amiral gücünde olmalı. Yoksa Oda sıvar.
4) Zorodan başkası yenerse o kadar da güçlü değildir Zoroyu daha iyi bir rakibe saklıyordur.
5) Zoro>Law ve Zoro varken Lawa laf düşmez.
Bunlar Wano hakkındaki kesin bilgiler gerisi zamanla gelecek.
Kaynak: ZFC.
Zoro arka planda olacak sadece sıradan samuraylarla bir iki düello atacak, onları da ıkına ıkına yenecek gücünün sınırını görmüş olacağız. Shogunu davşan yenecek. Shogun Masira gücünde olacak. Law yeni yardımcı kaptan olacak Zoro haddini bilecek. Bunlar kesin değil ama olması yüksek ihtimallerŞimdiden kabul etmen gereken şeyler var.
1) Zoro ön planda olacak.
2) Shogunu Zoro yenmeli
3) Zoro yeneceği için Shogun amiral gücünde olmalı. Yoksa Oda sıvar.
4) Zorodan başkası yenerse o kadar da güçlü değildir Zoroyu daha iyi bir rakibe saklıyordur.
5) Zoro>Law ve Zoro varken Lawa laf düşmez.
Bunlar Wano hakkındaki kesin bilgiler gerisi zamanla gelecek.
Kaynak: ZFC.