Senin kaynak da ZHC oldu biraz. Vur dedik öldürdün. İğne dedik çuvaldız soktun karaktere. Biz fazla uçmasın dedik sen mantoya mantoladın üzerine de gökdelen diktin. :SZoro arka planda olacak sadece sıradan samuraylarla bir iki düello atacak, onları da ıkına ıkına yenecek gücünün sınırını görmüş olacağız. Shogunu davşan yenecek. Shogun Masira gücünde olacak. Law yeni yardımcı kaptan olacak Zoro haddini bilecek. Bunlar kesin değil ama olması yüksek ihtimaller
Edit: Kaynak belirtmeme gerek yok herhalde
İmzamı atarım kelimesi kelimesine katılıyorum.Şimdiden kabul etmen gereken şeyler var.
1) Zoro ön planda olacak.
2) Shogunu Zoro yenmeli
3) Zoro yeneceği için Shogun amiral gücünde olmalı. Yoksa Oda sıvar.
4) Zorodan başkası yenerse o kadar da güçlü değildir Zoroyu daha iyi bir rakibe saklıyordur.
5) Zoro>Law ve Zoro varken Lawa laf düşmez.
Bunlar Wano hakkındaki kesin bilgiler gerisi zamanla gelecek.
Kaynak: ZFC.
Aynen. İkisi de Luffy'nin klasmanda değiller.Law ile Zoro aynı kalibrenin adamlarıdır, bu neden marjinal bir fikirmiş gibi yadırganıyor ben de onu anlamıyorum. Law'ın Luffy ile aynı kuvette olduğunu ileri sürmek daha marjinaldir.
Zoro G4 kullanmayan luffyden çok az daha güçlü.O luffy de Law ile eşit olunca doğal olarak Zoro > Law gibi bir tablo çıkıyor ortaya.Law ile Zoro aynı kalibrenin adamlarıdır, bu neden marjinal bir fikirmiş gibi yadırganıyor ben de onu anlamıyorum. Law'ın Luffy ile aynı kuvette olduğunu ileri sürmek daha marjinaldir.
Elbaf GL demi yoksa Shin Sekai demi ?Benim merak ettiğim mevzu hasır şapkalar yonkoulara karıştı. Artık onlara karşı ilerliyorlar. Sürekli herkesin dilinde bir Elbaf var. Elbaf'a ne ara gidecek bunlar?