Yeni Dünya'da.Elbaf GL demi yoksa Shin Sekai demi ?
Bunun hakkında bir bilgi var mı?
Shin Sekai de ise bizimkiler Raftel yolunda mutlaka rastlarlar. GL'de ise bilemiyorum
Yeni Dünya'da.Elbaf GL demi yoksa Shin Sekai demi ?
Bunun hakkında bir bilgi var mı?
Shin Sekai de ise bizimkiler Raftel yolunda mutlaka rastlarlar. GL'de ise bilemiyorum
Aynı düşücelere sahibiz.Wano için içimden geçenler
Not: İbra'yı Zoro farzedin
Millet sallamaya yer arıyor. Bana göre de baya yakınlar güç olarak.Law ile Zoro aynı kalibrenin adamlarıdır, bu neden marjinal bir fikirmiş gibi yadırganıyor ben de onu anlamıyorum.
Ula alpa, ula alpa.Aynen. İkisi de Luffy'nin klasmanda değiller.
Luffy tek atınca hayal dünyasında indirir. Luffy g4 te Zoro ile top gibi oynar. Dof direnci falan mı bekliyonuz adamdan ne bekliyonuz. G4 e geçince Luffynin Zoronun içinden gecememesi için tek bir sebep yok. Zoro kim la g4 luffy kafa tutacak. Kumda oynasın Pica falan dövsun. Jinbe de tayfaya geliyor Zoro onla denk olur anca. Luffynin klasmani farkli artık.Zoro'nun normal hali > G2-G3 Luffy çok rahat. Ayrıca bana göre Zoro Luffy'ye göre çok daha güvenilir bir dövüşçü. Adamın gücü belli, her haliyle maksimumunda. Haliyle durum böyle olunca mesela Zoro ve Luffy dövüşecek olsa Luffy G4 açmadan Zoro'yu yenemez. G4 açarsa da Zoro bir 5-6 dk dayanır sonra iki kılıç hamlesiyle Luffy'yi indirir.
Luffy'nin G4'ü iyi ama Dressrosa halkı, Law falan saklamasa Dof serçe parmağıyla boğazını kesecekti. Tayfanın en dayanaklı adamı Zoro'nun da benzer bir dayanalılık sergilememesi için herhangi bir sebep görmüyorum. Hem tecrübeli olduğu için nasıl davranacağını da bilir. Luffy'nin klasmanı farklıysa Zoro'nun da klasmanı farklı.Luffy tek atınca hayal dünyasında indirir. Luffy g4 te Zoro ile top gibi oynar. Dof direnci falan mı bekliyonuz adamdan ne bekliyonuz. G4 e geçince Luffynin Zoronun içinden gecememesi için tek bir sebep yok. Zoro kim la g4 luffy kafa tutacak. Kumda oynasın Pica falan dövsun. Jinbe de tayfaya geliyor Zoro onla denk olur anca. Luffynin klasmani farkli artık.
Tayfanin en dayanıklı adamı Zoro mu hahahaha.Luffy'nin G4'ü iyi ama Dressrosa halkı, Law falan saklamasa Dof serçe parmağıyla boğazını kesecekti. Tayfanın en dayanaklı adamı Zoro'nun da benzer bir dayanalılık sergilememesi için herhangi bir sebep görmüyorum. Hem tecrübeli olduğu için nasıl davranacağını da bilir. Luffy'nin klasmanı farklıysa Zoro'nun da klasmanı farklı.