Nami olmasa Luffy yenilmişti. Nami orada izleyici diye durmuyor yağmurla püskivileri yumuşatıyor.Craker zayıf, meyvesi iyiydi, normal saldırılara gitti. Luffy'nin yanında Nami olmasa o ve Luffy işi bitirmek istese Craker falan bırakmazdı.
Nami olmasa Luffy yenilmişti. Nami orada izleyici diye durmuyor yağmurla püskivileri yumuşatıyor.Craker zayıf, meyvesi iyiydi, normal saldırılara gitti. Luffy'nin yanında Nami olmasa o ve Luffy işi bitirmek istese Craker falan bırakmazdı.
Dayanıklılığının kırakerden daha büyük olduğunu gösterir. Yediği darbelere bakıp Dof>kıraker diyemeyiz :/Crakerin iç organları yanmış mı ? Dof, Luffy G4'e girmeden önce bir kere delindi artı iç organları yandı artı en büyük tekniğini yani kafesi tüm ada durdurdu.
Bir karekterin en büyük tekniğinin başkları tarafından durdurulması, iç organlarının yanması, delinmesi ve tüm bunlara rağmen saatlerce dayak yiyip tekrar ayağa kalkması onu kırakerden baya baya büyük yapar.
Sıfır bir Dof'un g4'e ayak uydurabilme ihtimali var, ve bence büyük bi ihtimal bu.
Yediği darbeleri tek yazmadım oraya, Kuş kafesinin nasıl durdurulduğu ortada. Dof'un sağlam bir şekilde vs'ye girmediğini söylüyorum bu yüzden G4'e Dof şöyle tepki verdi Kıraker böyle tepki verdi demek doğru olmaz dedim.Dayanıklılığının kırakerden daha büyük olduğunu gösterir. Yediği darbelere bakıp Dof>kıraker diyemeyiz :/
İyi de ilk videoda da benim dediğim gibi. Hangisini referans alacağız? Ayrıca net zira çarpma anından sonra oluyor o olay. Öncesinde adamın kafası yere doğru ve kırık çıkık yok. Arkasında da bisküvi asker var. Zaten Luffy'nin içindeyken de yüzünü yakın çizmiş. İlk çarpmada 1 diş 3 askeri de geçince 3 diş çıkarmış adamdan.Manga sayfalarıyla ne netmiş yahu? Açıklıyoruz sana sen yine net diyorsun.:S Görüyoruz videoda aynı şekilde yapmışlar. Bu da bir başkasının yorumu ama işte birilerinin nasıl yorumladığını gösteriyor.
Dişler basınçtan dolayı çıkıyor. Suratının kanama sebebi ise çarpmadan dolayı.İyi de ilk videoda da benim dediğim gibi. Hangisini referans alacağız? Ayrıca net zira çarpma anından sonra oluyor o olay. Öncesinde adamın kafası yere doğru ve kırık çıkık yok. Arkasında da bisküvi asker var. Zaten Luffy'nin içindeyken de yüzünü yakın çizmiş. İlk çarpmada 1 diş 3 askeri de geçince 3 diş çıkarmış adamdan.
Yok. İçindeyken gayet net zaten çizim, bir sorunu yok. Basınç değil cane o bildiğin çarpma etkisi. Zaten ilk attığım sayfanın sonunda direkt askerin önünde çizilmiş. Hani çıkıştan hemen sonra değil askere gelince çizmiş sahneyi. Üstelik 3 diş bak. Adam resmen 1 asker=1diş demiş.Dişler basınçtan dolayı çıkıyor. Suratının kanama sebebi ise çarpmadan dolayı.
İlk videoyu görmemiştim.
İçindeyken uygulamıyor basıncı zaten yahu deliriltiyon beni. Fırlattığı sıra uyguluyor basıncı. O ara surattaki efekt basınç efekti. Çarpma değil.Nope. İçindeyken gayet net zaten çizim, bir sorunu yok. Basınç değil cane o bildiğin çarpma etkisi. Zaten ilk attığım sayfanın sonunda direkt askerin önünde çizilmiş. Hani çıkıştan hemen sonra değil askere gelince çizmiş sahneyi. Üstelik 3 diş bak. Adam resmen 1 asker=1diş demiş.