Toei de bundan biraz daha iyisini yapıyor.Ahaha süper olmuş.
Toei de bundan biraz daha iyisini yapıyor.Ahaha süper olmuş.
Videoda bile fırlatma sırasında dişi fırlamış. @Sakata GintokiBuda iyiymiş çizimler.
Uyanışla bisküvileride ipe dönüştürebilir diye düşünüyolar. Yoksa zaten Dofun o savunmayı aşacak saldırısı yok bencede.Şu herif nasıl Dof'tan güçsüz ya. Bir tek ben mi göremiyom. Adam Luffy G4'te olduğu halde. Kong organ çakıyor. Biskivülerden kalkanların bazılarını kıramıyor. şu saldırıyı Dof yiyince neler olduğuna bakalım birde kong gunı yani.
Birde Dofta bıraltığı etkiye bakın aralarında fersah fersah fark var lan. Dof korunmasına rağmen nasıl uçuyor.
Cracker Doflamingo'dan her halükarda güçlü bence.
İyi de Doflamingo doğrudan yedi. Uyanışta ki Dof'un ipleri Luffy'i baya engellemiştir. Yani adam zaten en güçlü tarafı ile karşı koyuyor. Meyve gücüyle. Ki o sertliği Cracker baya baya övüyor. Doğrudan yese ne hale gelir sen biliyorsun? Ki gördükte. Bildiğin gördüğümüz ilk fiziksel darbede adam yenildi.Şu herif nasıl Dof'tan güçsüz ya. Bir tek ben mi göremiyom. Adam Luffy G4'te olduğu halde. Kong organ çakıyor. Biskivülerden kalkanların bazılarını kıramıyor. şu saldırıyı Dof yiyince neler olduğuna bakalım birde kong gunı yani.
Birde Dofta bıraltığı etkiye bakın aralarında fersah fersah fark var lan. Dof korunmasına rağmen nasıl uçuyor.
Banada cracker harcar gibi geliyor ama meyvesi savunma ağırlıklı gibi direk bir tane kong yediğini hatırlamıyorum ankette oyumu dofa vermiştimŞu herif nasıl Dof'tan güçsüz ya. Bir tek ben mi göremiyom. Adam Luffy G4'te olduğu halde. Kong organ çakıyor. Biskivülerden kalkanların bazılarını kıramıyor. şu saldırıyı Dof yiyince neler olduğuna bakalım birde kong gunı yani.
Yahu adamın fiziksel dayanıklılığı düşük diye totalde nekadar güçlü olduğu anlaşılmıyormu ? Dayanıklılığı düşük evet, ama öyle bi yeteneği varki seride aşacak karakter sayısı iki elin parmağını zor geçer. Joz falan geçemez bence o savunmayı. Luffyde aşamadı gördüğümüz kadarıyla.İyi de Doflamingo doğrudan yedi. Uyanışta ki Dof'un ipleri Luffy'i baya engellemiştir. Yani adam zaten en güçlü tarafı ile karşı koyuyor. Meyve gücüyle. Ki o sertliği Cracker baya baya övüyor. Doğrudan yese ne hale gelir sen biliyorsun? Ki gördükte. Bildiğin gördüğümüz ilk fiziksel darbede adam yenildi.
Yediği bir tane fiziksel darbe gösterilmedi. Daha çok savunma ağırlıklı dövüşen biri. Ki Luffy gibi fiziksel dövüşen bir adama karşı direk avantajı var. Kong yese ne olur bilmiyoruz. Ama Tank Man'de ki gördüğümüz tek darbe ile yenildi.Banada cracker harcar gibi geliyor ama meyvesi savunma ağırlıklı gibi direk bir tane kong yediğini hatırlamıyorum ankette oyumu dofa vermiştim