Kuina'nın ölümü gerçekten sıkıntı barındırıyor. Sanıldığı gibi Koshiro kötü bir adam çıkabilir, Kuina'yı öldürmüş olabilir. Zoro intikamla Wano'da patlayabilir falan filan. Çünkü, ufacık yaşında bile bu kadar yetenekli olan Kuina'nın bu şekilde dalga geçer gibi merdivenden düşerek ölmesi yapay duruyor çok. Koshiro ne kadar duygusuz bir adam olarak çizilse de kızının ölümüne verdiği tepki sınırları zorlayacak cinsten.
Lakin ben bu şekilde çıkacağını düşünmüyorum. Bana göre olayın böyle olmasındansa sahte ölüm fikri daha olası. Çünkü;
Lakin ben bu şekilde çıkacağını düşünmüyorum. Bana göre olayın böyle olmasındansa sahte ölüm fikri daha olası. Çünkü;
- Koshiro'nun kötü , duygusuz bir adam çıkacağını düşünmüyorum. Duygularını yansıtmayan, sakin bir adam sadece. Ve Kuina'nın ölümü kurguysa, tepkisinin bu denli rahat olmasını da açıklar.
- Kuina'nın ölüm şekli o yetenekte bir çocuk için çok zorlama duruyor, merdivenden düşerek ölmesi?
- Kuina'nın öldükten sonra yüzünü örtüyle kapatıyor, yani Kuina'nın cesedini göremiyoruz?
- Koshiro belli bir sebepten ötürü Kuina'nın ölümünü tezgahlamak zorunda kaldı.