Mihawk da 20 yıl önce 23 yaşındaydı. Şimdiki Zoro'dan 2 yaş daha büyük. Aslında Op dünyasını göz önüne alırsak Zoro'nun iki yıl sonra DEIKU olmasını normal karşılarız değil mi ? O yüzden mümkünatı olmayan bir olay değil aslında. Yine de bu sadece bir tahmin tabi.Bende düşündüm de yirmi yıl önce Mihawk çocuk daha diye elemiştim o seçeneği. Yani çocuk olmasa bile 20li yaşlardaki Op için zirve çağı değil gelişme çağı bu yaşlar.
Edit: telefondan yazmak tam bir işkence
...........gibi düşünüyorum, evet@Densetsu no Samurai Kara Kılıç Rayleigh'dedir diyosun yani sen, oradan gelebilir hakikaten lakap. Hem bu Mihawk'ın unvanı Ray'den aldığı olayını da destekler. Neticede Zoro'da Ryuuma'dan aldı kılıcı. Mihawk Ray ile karşılaşıp onu yenince Ray kılıcı Mihawk'a vermiş olabilir.
Her zamanki gibi@Densetsu no Samurai
Tek başına zaten olmaz o iş ama en büyük işi ve en son vuruşu Luffy'nin yapacağı kesin gibi. Oda bu dövüşte çok ilginç şeyler gösterecek bizlere. "Luffy'nin sadece düz yumruklarla Kaido'yu yenmesi kimseyi tatmin etmezdi sanırsam." gibisinden bir sözü var. Alengirli bir şeyler çıkaracak illaki Luffy'den.