Öyle. Zoro'nun en güzel dövüşüydü cidden de.Aynen ben de ironisine dedim zaten. Yoksa Zoro'nun en fena dövüşlerinden biri. Laf edemem o dövüşe.
Öyle. Zoro'nun en güzel dövüşüydü cidden de.Aynen ben de ironisine dedim zaten. Yoksa Zoro'nun en fena dövüşlerinden biri. Laf edemem o dövüşe.
Görüpde cevaplamak istedim. Eğer aynı anda dalarlarsa ortada dof kalmaz.Law ile Zoro, Dofu yener diyorsan sana inanacağım.
Ya da yeşil saçlı olsa.Yanlışın var. Kid'in eline 3 kılıç versen Kaido meftaydı.
Wb yarı dev olabilir.Böylece hem insanları hem de yaratıkları kapsıyordur.Hayattayken Kaidodan önde ve en güçlü olması bu şekilde açıklanabilir.Melez olduğundan sadece yaratık diyemeyeceği için bu ünvanı verdi belki de mangaka.Şu Buggy'nin konuşmasında yeni bir şey fark ettim. Roger ile denk dövüşen tek ''canavar'' diyor. İnsan demiyor. 怪物 kelimesi geçiyor. Monster yani canavar.
http://jisho.org/word/怪物
Olabilir. 5 metre rahat vardı. Ama aynı zamanda gücünü de vurgulamış olabilir. Dof da Fujitora'ya demişti. Sen ve Ryokugyu'nun canavar olduklarınızı duymuştum gibi bir şey diyordu.Wb yarı dev olabilir.Böylece hem insanları hem de yaratıkları kapsıyordur.Hayattayken Kaidodan önde ve en güçlü olması bu şekilde açıklanabilir.