Şimdi gençler atladığınız noktalar var;
1) Marco Shanks'tan daha yaşlı, episode zero'da Shanks çocukken Marco, Jozu ve Vista (her ne kadar çizimler çok net olmasa da) yetişkin şeklinde görünüyorlar. Ama ne kadar yaşlı.? Önemli olan o. Güncelde Shanks 39 yaşında, Marco ve diğerleride taş çatlasa 50-55 yaşında olsunlar hadi, daha yaşlı olamazlar çünkü nihayetinde WB'ye "baba" diyorlar, WB ile aralarında 20 civarı yaş farkı olması da bu sebeple gayet mantıklı, daha az olması garip olurdu (WB yaşasa 74 yaşında olacaktı),
2) Kaido'nun yaşlı olduğunu nereden çıkardınız bilmiyorum ama onunda Marco'dan daha yaşlı olduğunu sanmıyorum, WB'den "jiji (ihtiyar)" şeklinde bahsediyor. Ki zaten tipi de pek öyle yaşlı gibi değil,
3) Hadi diyelim alttan gelen rütbeyi alıyor, peki bırakan komple tayfadan mı ayrılıyor, nerede bu eski adamlar, ben WB'nin tayfasında hiç yaşlı adam görmedim,
Tüm bunları ele alınca WB 30 yıl önce kimlerle ne yapıyordu sorusu açıkta kalıyor şuan, ama unutmayalım bu durumun aynısı Mom içinde geçerli, onun tayfası da komple çocuklarından oluşuyor, çocukları küçükken ne yapıyordu bu kadın.?
Bence bu soruların cevabını asla bulamayacağız çünkü E.Oda muhtemelen bunları hiç düşünmedi tayfaları tasarlarken, aklında bir "baba" birde "ana" temalı korsan tayfası vardı, yaptı geçti..