Çok ciddi ve tayfaya uymaz diyorsan ve mangakada böyle düşünüyorsa öldürebilir bence de.Zaten hep bir lordun bizim tayfaya katılması bana garip gelmiştir.Law bile katılmıyor ittifak kuruyorken.Düşün Law bence Jinbeiden güçlü bir adam değildir.O bile kabul etmiyor.Jinbei güçten çok dostluk ve saygıdan gelecek.Luffy güçlü olmadığından değil kendi güçlü olduğundan güce önem vermiyordur.Yahu ben Jinbei'yi sevmediğimden ölsün demiyorum ki zaten. Jinbei adamdır. Zaten ölürse de adam gibi mücadele edip ölmeli, karakter basit bir şekilde harcanmamalı dediğin gibi. Bana göre tayfaya uymayacak bir adam, tayfaya katılması iddialarının döndüğü şu noktada durumdan ancak bu şekilde kurtulabilir Oda zannımca. Ki bizim tayfadan olmayacaksa bile, müttefiklerden falan bir kaç tane sağlam feda sahneleri olması gerek yonkou arc sırasına gelinen şu sıralarda. Bu gibi noktalar beni Jinbei'nin öleceği doğrultusuna itiyor.
@RedTeroR Lucci'yi fazla küçümsüyorsun bence.Hem elit aile liderleri bence çok güçlü çıkacaklar.Bugün hemen hemen her seride öyleler.Tog mesela takipçileri biliyor diğerleri de farklı değil.Böyle adamlar gerçekten var dünyada o yüzden serilere koyuyorlar zaten.Dünyadaki karşılığı tabii maddi ve politik güçtür.