Saçma olmaz. Doğrudan bir şey gösterilmeden böyle olmuştur diyerek kabullenmek saçma olur.roger alıp kaçtı derdi eğer öyle olsa.roger big mom'ıda yenmeden kk olamayacağına göre,kk olmuş ama big mom'ı yenmeden bırakmış saçma olur.
Saçma olmaz. Doğrudan bir şey gösterilmeden böyle olmuştur diyerek kabullenmek saçma olur.roger alıp kaçtı derdi eğer öyle olsa.roger big mom'ıda yenmeden kk olamayacağına göre,kk olmuş ama big mom'ı yenmeden bırakmış saçma olur.
çıkarım yaptım roger 'ın poneglyph'i okumuk için en içteki adaya kadar gitmesi lazım ana'nın anında haberi oluyorsa mutlaka savaşması lazım.aksi halde ya ana korkaktır yada roger korkaktır okuyup kaçmıştır.shanks bile diyor roger'ın hiç kaçmadığını.Saçma olmaz. Doğrudan bir şey gösterilmeden böyle olmuştur diyerek kabullenmek saçma olur.
Ananın şu an haberi oluyor. Yirmi sene önce aynı organizasyona sahip olup olmadığını bilemeyiz.çıkarım yaptım roger 'ın poneglyph'i okumuk için en içteki adaya kadar gitmesi lazım ana'nın anında haberi oluyorsa mutlaka savaşması lazım.aksi halde ya ana korkaktır yada roger korkaktır okuyup kaçmıştır.shanks bile diyor roger'ın hiç kaçmadığını.
sıkıntı oda 'da hiçbişeyi net vermiyor ki.roger grand line ı fethetti diyor sonra bi beyaz sakal roger'la denk dövüştü diyor.karar vermesi lazım kk olan kişi herkesi yenipde mi kk oldu yoksa herkes ona öyle dedi de mi oldu.Ananın şu an haberi oluyor. Yirmi sene önce aynı organizasyona sahip olup olmadığını bilemeyiz.
Zamanla anlaşılır işte, gizem unsuru. Biraz sabır.sıkıntı oda 'da hiçbişeyi net vermiyor ki.roger grand line ı fethetti diyor sonra bi beyaz sakal roger'la denk dövüştü diyor.karar vermesi lazım kk olan kişi herkesi yenipde mi kk oldu yoksa herkes ona öyle dedi de mi oldu.
Kaido'nun rahatını bırakıp Mf'ye gelme düşüncesi "belki ölürüm" ise çok gülerim. Hele hele belki ölürüm muhabbeti nedeniyle Shanks'tan bir Rio kazanmışsa daha da gülerimShanks, Kaido'ya dur baboli demiş. Ben sana Rio vereyim bir tane. Boşver sen savaşı.
Hayır kaidou belki ölürüm diye Marineforda gelmeye çalışıyordu. Shanks geldi ve dedi ki. " Ben seni sonra öldürecem şimdi geri dön sen" Kaidou da geri döndü.Shanks, Kaido'ya dur baboli demiş. Ben sana Rio vereyim bir tane. Boşver sen savaşı.
WB'İ durdurmaya gitmiyor muydu?Kaido'nun rahatını bırakıp Mf'ye gelme düşüncesi "belki ölürüm" ise çok gülerim. Hele hele belki ölürüm muhabbeti nedeniyle Shanks'tan bir Rio kazanmışsa daha da gülerim