Olursa en fazla Movie Z filminin sonundaki gibi bir durumda gerçekleşebilir. Teach de hükümetten nefret ediyor çünkü.Pek olası gözükmüyor. Olursa nasıl olacağına yönelik senaryo var mı aklında hocam?
Olursa en fazla Movie Z filminin sonundaki gibi bir durumda gerçekleşebilir. Teach de hükümetten nefret ediyor çünkü.Pek olası gözükmüyor. Olursa nasıl olacağına yönelik senaryo var mı aklında hocam?
Teach en yakışanı bence. Hatta Korsanlar Kralı lakabına en çok uyan kişi odur.Kaido olsa daha güzel olurdu. Teach'i yakıştıramıyorum son boss olmaya. Belki fikrimi değiştirir. Ama o olacağına Kaido ya da Kutsal Ejder'lerden biri olsun. Hatta direk Kutsal Ejder'lerden biri olsun Luffy boyutlarında biri olsun hatta.
Teach'e Kral ünvanı gitmiyor bence.Teach en yakışanı bence. Hatta Korsanlar Kralı lakabına en çok uyan kişi odur.
Ben Kral demedim ki, Korsanlar Kral'ı dedim. Sadece Kral daha bir onur katıyor. Teach'de bu onurun ''o'' su bile yok.Teach'e Kral ünvanı gitmiyor bence.
Tabi bitmeyecek asıl olay ondan sonra başlıyor. WB ne dedi hatırlıyor musun? Birisi o hazineyi bulacak ve bulduktan sonra dünyada büyük bir karmaşa çıkacak. Tarihin yükünü omuzlayacak felan diye gidiyor...Bu seri büyük ihtimal Luffy kral olduktan sonra bitmeyecek, Luffy kral olduğu zamanlar Devrimciler en büyük oyununu sahneye sunacak ha işte acaba mangaka klasik senaryo olarak Luffy babasına yardıma mı yollayacak, yoksa başka senaryo mu?
yada devrimciler çok daha önce mi ayaklanacak?
Bu devrimci-hükumet olayı bizim Luffy'nin kral olmasından daha karışık :/
Acaba zaman atlaması olur mi ki o vakit? Tayfa dağılmış ha?Tabi bitmeyecek asıl olay ondan sonra başlıyor. WB ne dedi hatırlıyor musun? Birisi o hazineyi bulacak ve bulduktan sonra dünyada büyük bir karmaşa çıkacak. Tarihin yükünü omuzlayacak felan diye gidiyor...
@Mihawk
Teach'e krallı bir lakap gitmez diyorum yani. Niye anlamıyorsun.:S Bu seride WB gibi Korsanlarda var. Luffy gibi de. Teach gibi de. O yüzden aklınızdaki korsana göre yakıştırma yapmayın.