Bu cümle bana onu pek çağrıştırmadı kusura bakma. Ama tartışmak istemiyorsan da yazmana gerek yok. Kimseyi zorla yazdıracak değiliz. Herkes bu konudaki fikirlerini açık ve net bir biçimde söyledi kanaatimce... Ondan kendini tekrara düşeceğini düşünüyorsan yazmana gerek yok yeni bir durum yoksa...Bununla alaka kuramadım. Manga'da olanlar bunlar ve bunları izah ettim sana. Zorladığım kısım felan yok. Değilse aksini söyleyebiliyorsan onu söyle.
Orda direk çeviride olanları kastettim hacı zaten. Neyse boşver önemli değil zaten.@Alpamis
Bu cümle bana onu pek çağrıştırmadı kusura bakma. Ama tartışmak istemiyorsan da yazmana gerek yok. Kimseyi zorla yazdıracak değiliz. Herkes bu konudaki fikirlerini açık ve net bir biçimde söyledi kanaatimce... Ondan kendini tekrara düşeceğini düşünüyorsan yazmana gerek yok yeni bir durum yoksa...
Öyle bir şey olduğu anda seriyi bırakır ve bunca zamandır harcadığım zamanın boşa gitmesinden dolayı küfürlerden küfür beğenirdim, hem kendim için hem de Oda için.Bir iki bisey karalıyım
Hükümet Lordluk sistemini dağıttığında şöyle bir durum ortaya çıkabilir. Dikkatli bakarsak Luffy'nin Shichibukailer ile bağlantılarını incelediğimizde hepsi müttefik konumuna geçmek üzere gibi gözüküyor.
Eski-Yeni Lordlar
Boa Hancock
Buggy
Mihawk
Kuma
Trafalgar Law
Crocodile
Jinbei
Hava da 3-4 kişi kalıyor. Bunlarda gelecek müttefikler muhtemelen hikayenin işleyişinde Luffy'nin tarafa geçecekler.
Doflamingo- Yeni Dünya'nın Crocosu, Ejderlere karşı Luffy'nin tarafa geçmesi mümkün.
Moria- Kaido tarafından yenilmiş. Bu da oldukça muhtemel.
Edward Weeble- Saf, salak biri tam Luffy'nin adamı.
Geriye bir kişi kalıyor. Marshall D. Teach Luffy'e yardım eder mi, Oda yukardaki algoritmayı uygular mı en ilginci bu olur.
Pek olası gözükmüyor. Olursa nasıl olacağına yönelik senaryo var mı aklında hocam?Geriye bir kişi kalıyor. Marshall D. Teach Luffy'e yardım eder mi, Oda yukardaki algoritmayı uygular mı en ilginci bu olur.
KK dediğin azıcık onurlu olur. Kardeşinin ölümünden sorumlu bir adamın yardımını kabul ederse Luffy, bende @Raiden gibi bir tepki verirdim.Bir iki bisey karalıyım
Hükümet Lordluk sistemini dağıttığında şöyle bir durum ortaya çıkabilir. Dikkatli bakarsak Luffy'nin Shichibukailer ile bağlantılarını incelediğimizde hepsi müttefik konumuna geçmek üzere gibi gözüküyor.
Eski-Yeni Lordlar
Boa Hancock
Buggy
Mihawk
Kuma
Trafalgar Law
Crocodile
Jinbei
Hava da 3-4 kişi kalıyor. Bunlarda gelecek müttefikler muhtemelen hikayenin işleyişinde Luffy'nin tarafa geçecekler.
Doflamingo- Yeni Dünya'nın Crocosu, Ejderlere karşı Luffy'nin tarafa geçmesi mümkün.
Moria- Kaido tarafından yenilmiş. Bu da oldukça muhtemel.
Edward Weeble- Saf, salak biri tam Luffy'nin adamı.
Geriye bir kişi kalıyor. Marshall D. Teach Luffy'e yardım eder mi, Oda yukardaki algoritmayı uygular mı en ilginci bu olur.