Yanlış anladın. Ben burda kuş kafesi delinir kısmıyla ilgilenmiyorum. Adam tepeden lav yağdıracak biri gidecek ışın boşaltacak üstüne ama sen kaçamıyorsun çünkü kafesin içindesin. Kaçırma operasyonunda kendini hapise sokuyorsun. Hiç efektif değil orda kuş kafesi. Denizciler zaten savaş istiyor. Kaçma istiyor orda seni avlamak istiyorlar. Onların alanın dışına çıkmak gibi bir derdi yok. Varda ben mi bilmiyorum? Marconun tanklığı olmasa o saldırıları başkası göğüselemek zorunda kalacaktı. Ve Marconun aksine onlar muhtemelen ölecekti sende patır patır adam ve sayı kaybedecektin.Kuf kafesi mutlak ve karşılık vermesi mümkün olmayan bir güç. Meteorun bile peynir gibi dilimlendiğini gördük. Lav yağmuru falanda iş yapmayacaktır. Wb ve tüm korsanlar ölümü göze alarak gelmiş. Kafesle denizcileri de ölüme mahkum ediyorsun.
Hasar bakımından Marcodan çok daha efektif oldu ancak o seviyede olmadığı için savaşta Croco ve Mihawk ile de muhattab oldu.
Marco tamamen savunmaya yönelik bir karakter. Savaşta Blueno daha fazla iş çıkarırdı ondan.