Ben mangadaki olan bir şeyden bahsetmiyor muyum? Kendi hikayemi mi anlatıyorum? Ben sana direkt resmi çevrii paneli atıyorum.
Bu panelde Buggy "Roger ile dövüşüp canlı çıkan tek insan WB'dir" diyor. Sen ne diyorsun kardeş?
Hayır, ciddi fark olduğunu düşünmüyorum. Roger her zaman öndedir diyorum. Bu adamlar defalarca dövüşüp canlı çıkan insanlar. Yakın güçte olan insanlar olmasa böyle mi olurdu sonuç? Roger WB'ye ciddi yaralar açmış, kesin olmamakla beraber WB'de Roger'a bırakmıştır bir şeyler.
Evet mangadan alınmış bir yazı. (!) Ayrıca o sahnedeki ufak bir yeri tırnakla niye alıyorsun. Sorarım sana. Oranın tamamı ne. Orada anlatılmak istenen ne ? Bak sen benim yazımı okumamışsın ama ben seninkileri okuyorum. Tekrar diyeceğim. Gel senle beyin fırtınası yapalım Eğer senin dediğin gibi oldu diyelim. Hani bulup çeviriyorsun ya
http://www.turkcraft.com/One_Piece/551/5
Türkçesi bu olan sayfayı bul çevir ingilizce sitelerinde de burada olduğu gibi. Viz de nasıldır bilmem. Bunu da bul ve şunun cevabını ver. Roger ve Garp birbirini öldürmeye çalışmış ama becerememiş. Bu ne demek bu adamlar denk demektir. Peki Garp- Roger denkken Beyazsakal Garptan daha mı güçsüz bak ben çok net birşey koydum. Eğer beyazsakal garpla denk değilse vay haline zaten. Ayıca demek ki vizin çevirisi de yanlışmış. Çünkü Garpta hayatta ve onunla birebir kapışmış biri. Sen olayı sırf kendi açına göre yorumluyorsun ve dayanağın da tek bir cümle de değil kelime ve oradan çıkıp onu one piece'e bile bağlıyorsun.
Ayrıca şunuda sordum. Beyazsakal niye KK olmak istemediği gözümüze gözümüze sokuldu. Neden peki. Çünkü oda (beyazsakalın o ölmeden önceki son sahnesinden bahsediyorum.) Böyle anlamsız kıyaslamalar yapmayın bu iki adam güç olarak denk demek için istese one piecei bulabilecek seviyede demek için. Bunları ayırt etmek lazım. Korsanlar Kralı dünyadaki en güçlü kişiler sınıfında bu sınıftada Roger-beyazsakal-Garp üçgeni gözümüze sokuldu manga da ben tek bir yer gösterdim ama diğer yerleri bulmakla uğraşamayacağım. Hele ki mangayı yanlı okuyan biri için. Ona da okumak denirse tabi. Yani insan objektif olmalı demek istediğim.
Tekrar soruna da cevap vereyim bu ara da bitirelim konuşmayı ha
Bu panelde Buggy "Roger ile dövüşüp canlı çıkan tek insan WB'dir" diyor. Sen ne diyorsun kardeş?
Garp niye yaşıyor. Aslında konu bu kadar basit çok uzattım.