Topu topu yedi tane var bu adamlardan. 850 sayı boyunca sadece 4 tane yeni olandan gördük. Sen çok daha kısa bir sürede10 kişi değişmiş olabilir diyorsun bir de. Neyse. Sana laf anlatmaya çalışmak gibi bir hata yapmayacağım.
850 sayı dediğin 1 sene bile sürmüyor, bu süre zarfında 4 tane adam girip çıkmış burada 2 seneden bahsediyoruz, ben sana ihtimal sundum, 10 kişi bile girip çıkmış olabilir dedim, 10 kişi girmiştir demedim dikkat edersen. İhtimaller dahilinde dedim. Kaldı ki burada 1 kişi bile girip çıkmış olsa, o da yeni ihtimal doğurmuş oluyor.
2 senelik bir zaman atlaması süre zarfında Shichibukai olarak giriş çıkış yapan kişiler olabileceğini unutup kesin kez ya Buggy, ya Weevil ya da Law bunlardan hangisi kesin kez olabilir diyorsun, bende diyorum 6 ay değil, 1 sene değil, 2 senelik koskoca bir zaman atlaması dilimi var, burada giriş-çıkış yapmış kişiler olabilir bilemeyiz ve kesin konuşamayız dedim, sonra sana laf anlatmaya çalışmak gibi bir hata yapmayacağım diye bana laf atıyorsun birde, benden ilk önce alıntı yapan ve cevap yazan sendin zaten ben değil. Böyle laf atarak tartışacak isen bence de bir daha hiç laf falan anlatma bana.
abi senin dediğin imkansız değil fakat ihtimal %1. Ayrıca öyle bir kurgu yapacağını düşünüp oda'ya hakaret ediyorsun nasıl olacak açıklanırken pat diye bir adam çıkarıp işte bu 2yıl arada bi shici oldu çıktı şimdiye kadar da uslu sulu oturuyordu mu diyecekler ıı ıh tutmaz bu o kontenjanı weevil'de kullandılar zaten adam gökten zembille inmiş gibi belirdi. Bence impeldown'dan kaçmıştır o hayvan yoksa WB'nin bacağına yapışırdı çoktan baba baba diye
Ben kesin konuşmuyorum, karşılık olarak kesin konuşuluyor, deniyor ki ya Law, ya Buggy, ya Weevil, başka ihtimal yok. Ben buna karşı çıktım, 850 sayı 1 sene sürmemiş 4 kişi girip çıkmış, 2 sene zaman atlaması var bir çok kişi girip çıkmış olabilir, bunlar ihtimal dahilinde şeyler, o sebepten kesin konuşmamak lazım.