yukarıdaki tartışmaları okudum tam ben yazacaktım senin yazdıklarının benzerini senin yorumun geldi +1Hükümet şu an görünenden çok daha fazlası çıkacak diye düşünüyorum. Marineford, final savaşının yanında çerez gibi kalacak gibisinden bir şeyler demişti Oda. Hükümeti sadece denizcilerden ibaret görmemek lazım. Kara ordusu da olabilir. CP'ler gibi bir çok ekipler olabilir. Ya da henüz kimseye yedirmedikleri ama lazım olursa diye hazır tuttukları über meyveler olabilir. Emrinde yüzlerce krallık var zor bir durumda seferberlik ilan edip onlardan asker toplayabilir. Goroseiler ayrı ayrı çok güçlü çıkabilirler. Kutsal ejderlerin hepsi sümüklü değildir belki, antik krallığı yıkmışlarsa gerçekten güçlü kutsal ejderler de çıkabilir. Dr. Vegapunk faktörü var. Antik silah, yapay meyve, klonlama vs vs. Hükümet de yapıyordur bu tür şeyler.
Denizcileri muhtemelen iki yonkou indirir ama hükümet kapalı kutu belki dört yonkouyu aşacak toplam güçleri vardır. Son savaş çok epik olsun diye muhtemelen Oda hükümeti baya şişirecek, Luffy ve müttefikleri kolayca ezerse zevkli olmaz çünkü.
kesinlikle katılıyorum ve bazı arkadaşlar ne gördüler de luffy'nin müttefiklerinin WG için yeterli olduğuna kanaat getirdiler anlamadım henüz WG ile ilgili çok bir bilgimiz yok halbuki. Peşin hüküm vermek yanlış bu konuda ama işte inat inat inat ne denir ki