Bahsettiği kişinin Luffy olduğunu bilse son dakikalarını güzel bir mezar yeri beğenerek geçirirdi herhalde.Luffy WB'nin de ötesine geçecek direk Hükümeti yıkacak. Boşuna WB son nefeslerini o adamın efsanesini anlatmak için harcamadı.
Bahsettiği kişinin Luffy olduğunu bilse son dakikalarını güzel bir mezar yeri beğenerek geçirirdi herhalde.Luffy WB'nin de ötesine geçecek direk Hükümeti yıkacak. Boşuna WB son nefeslerini o adamın efsanesini anlatmak için harcamadı.
Zaten Luffy'e bakarak bunu söylüyor. Sen harbi mangayı unutmuşsun. Adam bütün varını yoğunu Luffy'e yardım etmek için kullanıyor anlıyor o olduğunu. Diyor ki sende sahipsen göster bana D.nin iradesini. WB'nin yapamadığını yapıp Ace'i kurtarıyor. WB'nin gözleri parlıyor o sahnede. Aç bak...Bahsettiği kişinin Luffy olduğunu bilse son dakikalarını güzel bir mezar yeri beğenerek geçirirdi herhalde.
Luffy'nin müttefikleri şimdiden WB'nin 72 yıllık olayını katlar Arada büyük farklar var, ve manga onaylı Luffy'nin en büyük gücü meyvesi, yada fiziksel özelliği değil denizlerdeki en büyük güç olan müttefik toplama işi Birine kızacaksan Oda'ya kızSiz yanlış yorumluyorsunuz bu müttefik olayını. WB'nin de bir dünya Müttefiği vardı? Yok muydu? Savaşın başında bile bu konunun bahsi geçmedi mi?
Yanılmıyorsam yok filler olması lazım.o sahne mangada yok mu ? Sankiben okuduğumu hatırlıyorum öyle bir şey.Ya da şenks ile olan konuşmasıda olabiliro.Hatırlayamadım şimdi
Luffye bakmıyor.Mangaka kare içerisinde luffyi gösteriyor.Yani yönetmen kamerayı ona zoom yapmış hepsi o kadar.Dikkat çekiyor da bunu yapan Wb değil.Zaten Luffy'e bakarak bunu söylüyor. Sen harbi mangayı unutmuşsun.
Hükümeti yıkmasını görür müyüz bilmem ama Big Mom gidici...Zaten Luffy'e bakarak bunu söylüyor. Sen harbi mangayı unutmuşsun. Adam bütün varını yoğunu Luffy'e yardım etmek için kullanıyor anlıyor o olduğunu. Diyor ki sende sahipsen göster bana D.nin iradesini. WB'nin yapamadığını yapıp Ace'i kurtarıyor. WB'nin gözleri parlıyor o sahnede. Aç bak...
Bunun serideki anlamı senin sandığın gibi değil ama.Luffy'nin müttefikleri şimdiden WB'nin 72 yıllık olayını katlar Arada büyük farklar var, ve manga onaylı Luffy'nin en büyük gücü meyvesi, yada fiziksel özelliği değil denizlerdeki en büyük güç olan müttefik toplama işi Birine kızacaksan Oda'ya kız
bu kadar çok luffy'nin başarısız olmasını istiyorsan bu seriyi izlememelisin dostum bir şey söyleyeyim mi spoiler olacak biraz ama luffy kk olcak sonunu bile bile yapma bunu kendineBahsettiği kişinin Luffy olduğunu bilse son dakikalarını güzel bir mezar yeri beğenerek geçirirdi herhalde.
Wanoda bence Zoro'yu zindana atarlar Shuusui yüzünden.Sonra da onurunla seppuku yap derler. Seppuku diyince gintama aklıma geliyor ve bir daha gülüyorum.@Millennium Wizard baktım zaten mangaya kesinlikle yok.
Luffy wano da hapse tıkılır mı diye iddia mı yapsak ?
Oranlar çok düşük olur, iş çıkmaz ondan@Millennium Wizard baktım zaten mangaya kesinlikle yok.
Luffy wano da hapse tıkılır mı diye iddia mı yapsak ?
Oda'nın işleri senin düşündüğün gibi ilerleteceğini sanmıyorum, şimdiden yonkou tayfasından fazla müttefiki var ki buna babasını Shanks'ı falan katmıyorum. Şu arc Bigmom ile bile müttefik olabilir eğer inmeyecekse daha sonra savaşacak adam bile kalmıyor nerdeyseBunun serideki anlamı senin sandığın gibi değil ama.
Bu adama bizzat Mangaka söyletiyor en güçlü olmam gerekiyor ki hiçbir arkadaşımı kaybetmek zorunda kalmayayım. Sabo öldüğü sırada Ace ile olan sahneyi hatırla. Ya da Ennies Lobby'de en güçlü olmalıyım yoksa Nakamalarımı kaybederim diyişini..
Ayrıca denizlerdeki en büyük güç denmedi. Mihawk o hiç şüphesiz en korkutucu güce sahip dedi. Bu ne meyve yeteneği ya da bir numara değil deyip olayın kişiliğiyle alakalı olduğunu anlatıyor. Yanisi herkes iradesi kişiliği karşısında eğiliyor adamın. Bu kadar basit.
@Shiki
Hangi imzanda?